Србија

ЈОВАНА ЈЕРЕМИЋ ВАН СЕБЕ: Хитна помоћ је долазила водитељки више пута, није добро

Немогуће је пронаћи некога ко у комшилуку не зна за Јовану Јеремић. Како откривају водитељкине комшије она је сензација не само на интернету, већ и у њиховом крају. Срећу је свакодневно и истичу да је љубазна.

– Како да не знам Јовану Јеремић? Сви само причају о њеном плесу, о томе што није била ђак генерације. Она је позитивна лујка. Увек је расположена кад је сретнем, али је исто тако често у журби. Насмеје се и поздрави али нема времена да се задржава са мном. Највише сам је пратила док је водила „Парове“, у таквом пројекту је била одсечна и непосредна. Тражила је од свих такмичара дисциплину унутар ријалитија, што није нимало лако. Занима ме где ће сада прећи када је дала отказ? Читала сам у медијима да је у понуди неколико телевизијских кућа, али видећемо – поручује комшиница из зграде, док комшија који станује преко пута није имао лепо мишљење.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Боже свашта. Знам ко је Јована Јеремић, али што је она мени битна? Ништа ми не значи ни њен отказ, а ни где ће радити – рекао је комшија.

На оближњој пумпи, радници су имали само речи хвале за водитељку.

– У последње време је свакодневно виђамо са дететом и драго ми је да коначно може Леи да се посвети. Често муж и она одлазе на ручкове, кафе, али сам виђао и њену свекрву. Познајем их и приватно, па због тога знам ко све чини њихову породицу. Свекрва јој је љубазна жена и често је са Леом у шетњи по крају. Кад год Јована није могла од обавеза да се посвети детету, ту је она била за њих – говори пумпаџија, док из оближње продавнице кажу да су видели како је долазила Хитна помоћ испред водитељкине зграде и то неколико пута.

– Видели смо како Хитна помоћ долази по Јовану. Од стреса је смршала, види се разлика у килажи. Превише је себе оптеретила и требало би да ужива у животу. Деси се да када дође у продавницу да заборави по шта је дошла. Брзо јој лете мисли, збуњена је и често забринута. Читам ових дана о њој у новинама, волела бих да је гледам поново на телевизији. Мени је она интересантна – закључује касирка.

Извор: Блиц