Спорт

ЂОКОВИЋ У НЕВЕРИЦИ ЗБОГ ПРЕДАЈЕ МЕДВЕДЕВА! Новак није могао да верује шта се дешава

Српски тенисер Новак Ђоковић остао је у шоку када је видео да му Данил Медведев предаје меч у полуфиналу турнира у Астани.

Рус је заправо оставио у неверици све присутне, али и све гледаоце који су уживали у два невероватна сета.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Након што је Ђоковић освојио тај-брејк и изједначио на 1:1 у сетовима, Рус је пришао мрежи и честитао збуњеном српском тенисеру победу и пласман у финале.

– У шоку сам што је заиста предао. Изгледао је сасвим у реду. Можда се само у последњих седам, осам поена мало спорије кретао, али… у шоку сам. Био сам спреман да играм трећи сет. Надам се да није у питању ништа озбиљно, он је велики борац и сигурно не би предао да стварно није морао. На мрежи ми је рекао да је истегао мишић на нози – поручио је Ђоковић након меча.

Осврнуо се и на сам меч који је био на заиста озбиљном нивоу

– Играли смо доста дроп шотова, нисам могао да га пробијем, лопте су постале велике. И ја сам био у тој улози, када играчи никако нису могли да ме пробију. Услови су овде мало спорији, него прошле недеље у Израелу и морао сам да прилагодим. Овде нема лаких поена. Морао сам да пронађем начин да се изборим. Тај-брејк је био супер и добар је био меч.

О финалу против Циципаса.

– То је жеља на сваки турнир на који се долази да се игра финале. Први пут сам овде и сада ми је драго да играм овде. Знао сам да ћу овде бити данас тестиран и јуче је била велика борба и тешко, сутра не очекујем ништа другачије. Велики је ово турнир за нас и нека бољи играч победи – закључио је Ђоковић.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс