Спорт

„МОЖЕ ДА ЖИВИ ЈОШ 10 ДАНА…“ Михини пријатељи очајни, ево у каквом је стању Синиша

Синиша Михајловић није добро… Он је тога свестан, свесна је и породица, постали су свесни и пријатељи…

Спортал је контактирао више Михиних блиских пријатеља, баш блиских и баш више њих. Свима је забринутост надјачала неверицу, уз константно присуство туге у речима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Разумљиво, нико од њих није желео да прича именом и презименом, али вести из Италије дефинитивно нису добре.

„Синиша је у болници, свестан, будан. Није у коми као што неки објављују, нити је био у коми. Данас је чак боље него јуче, прекјуче и накјуче, али је и даље у Божјим рукама“, овако нешто чули смо од већине Михиних пријатеља с којима смо разговарали, а који су инсистирали да остану анонимни.

„Може да живи још 10 дана, а може и 30 година. Таква је болест. Он је тога свестан, тога је свесна и његова породица“, рекао нам је Михин блиски пријатељ и тренер.

И док су нас многи упућивали искључиво на породицу говорећи нам „нисмо се чули, као да се нисмо чули“, сазнајемо да је Миха и даље у болници, свестан тешке ситуације, чак и уплакан због породице. Велики је Синиша, и у најтежим тренуцима више брине о фамилији него о себи. Породица, за сада, разумљиво, не одговара на поруке.

Подсетимо, Синиши Михајловићу је у лето 2019. установљена леукемија. Први талас опаке болести је изгурао уз невиђене терапије у болници. Вратио се на терен као велики борац и победник, а вратио се и победама у фудбалу. Пре десетак дана му се опет погоршало стање.

Миха, хоћемо да те гледамо како грмиш покрај аут-линије и у наредним деценијама. Победио си ово зло једном, можеш поново!

Форза Синиша

Извор: sportal.blic.rs