Издвајамо Русија Србија

ОБРАДОВИЋ ПОСЛАО ШОК ПИСМО ПУТИНУ: Немојте веровати Вучићу, он је чак спреман да …

Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

Председник Српског покрета Двери Бошко Обрадовић упутиће председнику Руске Федерације Владимиру Путину писмо у којем изражава добродошлицу Путину у Србију. 

Обрадовић у писму, како наводе Двери, наводи да је „дужан да обавести“ Путина о томе да актуелна власт у Србији жели да злоупотреби долазак у дневно-политичке сврхе и да га представи као подршку себи, а не Србији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он назива Путина „лидером слободољубивог човечанства, поштовања међународног права и равноправности међу народима“ и наводи да би и многи грађани Србије изашли да поздраве руског председника, када то, каже Обрадовић, то не би била манипулација власти.

Обрадовић пише Путину да се српској власти ништа не може веровати јер је, како наводи, спремна чак и да тргује сопственом земљом и територијом, као што то чини председник Србије који, каже Обрадовић, тајно преговара о Косову и Метохији.

Он указује Путину да уколико на агенди посете не буде и обраћање Народној скупштини, треба да зна да је разлог то што актуелна власт наводно жели да онемогући његов сусрет са другим политичким опцијама у Србији и истином о Косову и Метохији.

 

Извор: Тањуг