Издвајамо Србија

ПОДВОДИЛА ЋЕРКУ (13) ЗА 500 ДИНАРА: Мајка монструм која је ухапшена у Пожаревцу испричала УЖАСАВАЈУЋЕ ДЕТАЉЕ свог „пословања“

Pixabay.com

Весна М. (43), мајка монструм из Велког Градишта, подводила је своју ћерку (13) одраслим мушкарцима за 500 динара. Њој је помагао бивши дечко Саша М, који се сумњичи да је имао сексуалне односе са девојчицом.

Пожаревачка полиција је у понедељак ухапсила мајку због сумње да је подводоила дете, а истрага је открила да јој је љубавним у томе помагао, те је и он ухапшен.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Мајка је девојчицу дуже време припремала да се бави проституцијом, уз изговор „да то сви раде“, пише Ало. Наводно, она јој је објашњавала да у томе нема ничег лошег, да може доста да заради и тако помогне себи и својој породици.

После хапшења мајке, брига о детету преузели су Центар за социјални рад и психолози.

– Весна је поналазила муштерија и узимала новац. Цена је била од 500 до 600 динара. Весна је бринула о смештају, а чак је и чувала стражу. Рођено дете је подводила у неким рушевинама или напуштеним објектима – каже неименовани саговорник листа, близак истрази.

Полиција, по налогу тужилаштва, истражује шта се десило.

– Весна је на саслушању наводно све признала и бранила да се је морала да подводи ћерку, иначе би умрле од глади. Она ју је припремала за тај посао. Увек је инсистирала да муштерије носе презерватив – каже извор листа.

Осумњиченој мајци одређен је притвор од 30 дана.

Пре само два месеца у Суботици је ухапшена Елеонора Р. (42), јер је подводила ћерку (14). Она је на саслушању признала да се и сама бавила најстаријим занатом, а да је за ћерку бирала „најбоље муштерије“, којима је за услуге наплаћивала по 50 евра.

Случај је откривен када је отац девојчице приметио да се она чудно понаша.

 

Извор: Ало