Србија

УХАПШЕН МЛАДИЋ КОЈИ ЈЕ ИЗВРШИО ОВАЈ ГНУСАН ЧИН: Отац и син стајали у дворишту своје куће у Обреновцу – У следећем тренутку били су на земљи!

Урош Селенић је том приликом рањен у ногу, а један од метака је погодио и његовог оца Срђана (55).

Полиција је ухапсила двадесетдеветогодишњег младића осумњиченог да је почетком јуна из аутомобила у покрету пуцао на Уроша Селенића (23) у дворишту његове куће у Белом Пољу код Обреновца.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Селенић је том приликом рањен у ногу, а један од метака је погодио и његовог оца Срђана (55) који је стајао у дворишту поред њега.

– Син и отац су били у дворишту своје куће, у Селенића крају број 4, када се појавио аутомобил из кога је пуцано на њих. Метак је погодио сина у ногу док је оца окрзнуо по грудима. Нападач је побегао, а отац и син су превезени у Ургентни центар, где им је указана помоћ. Како је метак само очешао Срђана, убрзо је пуштен кући – каже саговорник упознат са истрагом.

Извор додаје да рањени Урош, за кога се сумња да је мета напада, није желео да открије ништа о нападачу, иако истражитељи претпостављају да му је познато ко је и због чега пуцао у њега и ранио га.

СИН ПОЗНАТ СРПСКОЈ И АУСТРИЈСКОЈ ПОЛИЦИЈИ

– Рањени Урош је познат и нашој, али и аустријској полицији, док је отац чист, због чега сумњамо да је управо син био мета напада. Овде је привођен због дроге и крађа, док је у Аустрији био у затвору због трговине наркотицима – каже наш саговорник.

Како додаје, Урош је тада ухапшен са пошиљком дроге коју је требало да прокријумчари у Аустрију, па је тамо и осуђен.

– По повратку у Србију наставио је да се дружи са сумњивим људима, испред његове куће су се окупљали наркомани и сасвим је могуће да се сукобио са неким од тих другара и да је због тога и упуцан – каже наш саговорник.

РАЗНИ СУМЊИВИ ЛИКОВИ ИМ СЕ СКУПЉАЈУ У ДВОРИШТУ

Мештане Белог Поља није изненадила пуцњава у дворишту Селенића.

– Урош је из затвора пуштен пре можда две године и вратио се у породичну кућу. Од тада се испред његовог дворишта окупљају разне сумњиве особе, вероватно наркомани, из Белог Поља, али и из Обреновца. И то већ од поднева – кажу мештани Белог Поља.

 

Извор: Блиц.рс