Србија

ШТА ТО КРИЈЕ ИЛИ КОГА ШТИТИ СВЕКАР УБИЈЕНЕ ПЕВАЧИЦЕ?! Владимир је ЗНАО да је Јелена УБИЈЕНА ЧЕКИЋЕМ!

Отац Зорана Марјановића, осумњиченог за убиство супруге Јелене, свега десетак дана после злочина изјавио за медије да се „прави убица слободно шета градом са чекићем“. Откуд је знао чиме јој је смрскана глава?!

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Владимир Марјановић (64), свекар свирепо убијене Јелене (33), рекао је само 10 дана након злочина да је његовој снаји чекићем смрскана глава на насипу у Борчи 2. априла 2016! Пошто ни до данас, после 20 месеци истраге, није са сигурношћу утврђено чиме је Јелена убијена, нити је то оружје икада нађено, логично је питање откуд је онда Владимир знао да је у питању баш чекић?!

Старији Марјановић је, иначе, од самог почетка због својих контрадикторних изјава привукао велику пажњу и јавности и полиције. Свега десетак дана после бруталног злочина, Владимир је први пут унео конфузију у овај мистериозни случај и наговестио да зна много више него што је био расположен да открије истражним органима.

Он се све до хапшења сина Зорана 15. септембра ове године редовно у име породице Марјановић обраћао новинарима. Тако је и 13. априла прошле године дословно изјавио новинарима:

– Док ви свашта пишете, убица се слободно шета градом са чекићем!

У том тренутку, он никако није могао да зна да је Јелена убијена чекићем, пошто се на почетку сумњало да је у питању камен, сем уколико није имао непосредна сазнања! Тек кад је Зоран ухапшен, пре два и по месеца, први пут се као највероватније оружје којим је почињен злочин помиње кесер (чекић за вађење ексера)!

Осим тога, Владимирове изјаве о Јелени мењале су се из месеца у месец. У почетку је тврдио да је она „анђео и дивна девојка коју је немогуће не волети“, али је после Зорановог хапшења променио плочу и почео је да тврди да ју је убио „њен љубавник тајкун“ и да она није била никаква цвећка!

Притом, старији Марјановић је 16. октобра одбио прилику да каже иједну реч о својим евентуалним сазнањима када је званично позван у Више тужилаштво као сведок у истрази покренутој против Зорана. Владимир је искористио законско право да као блиски сродник није у обавези да сведочи. То право су искористили и његов млађи син Милош, супруга Зорица и Зоранов син из првог брака Урош.

Претходно је Владимир више пута саслушаван у полицији и, према сазнањима Информера, два пута је „пао“ на полиграфу, говорећи о неким веома битним стварима. Њему притвор, међутим, никад није одређен.

– Када смо га питали крије ли нешто око Јелениног убиства, одговорио је да не крије и показало се да лаже. Исто тако, када смо га питали зна ли да ли његов син Зоран има било какве везе са злочином, рекао је да не зна, а полиграф је опет показао да не говори истину – открио нам је својевремено саговорник из истраге.

Спекулисало се, такође, да је Владимир заправо тај који има главну реч у породици и да он даје инструкције осталима како да се држе и понашају, те да је сина Зорана „дрогирао“ таблетама за смирење сваки пут када је овај ишао на саслушање у полицију како био преварио полиграф!

Певачица Гранда је, према налазима обдукције, убијена 2. априла прошле године поред борчанског насипа. Њено тело је пронађено дан касније у оближњем каналу. Вештачењем је утврђено да је усмрћена неким тупим предметом, са тридесетак удараца у главу, од којих је девет било смртоносно.

 

Извор: Informer.rs