Издвајамо Свет

ПРОТЕСТ: Тајна служба приводи Мадону због претњи Трампу(ВИДЕО)

Краљица попа током Женског марша наставила простачким речима да вређа 45. председника Америке

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

ВАШИНГТОН – Тајна служба чији је једини задатак да брине о безбедности председника Америке покренуће истрагу против певачице Мадоне (58), која је изјавила да жели да дигне Белу кућу у ваздух!

Краљица попа је на протесту у Вашингтону наставила простачким речима да вређа 45. председника Америке.

https://youtu.be/s-R4nb73JXg

Женски марш је одржан у више америчких и светских градова дан после инаугурације Доналда Трампа.

Обраћајући се присутнима, Мадона је псовала као кочијаш, због чега су телевизије које су директно преносиле протест биле принуђене да се извињавају својим гледаоцима.

– Бесна сам. Да, много сам размишљала о томе да дигнем Белу кућу у ваздух. Чак иако знам да то ништа не би променило. Али не смемо да паднемо у очај – поручила је некад врло популарна певачица.

На реакцију надлежних није се дуго чекало. Из Тајне службе је потврђено да је истрага покренута:
– Свесни смо коментара које је Мадона изрекла. Коначна одлука о томе да ли ће против ње бити покренута оптужница зависи од канцеларије генералног тужиоца – саопштено је из Тајне службе.

Певачица је уочи избора у САД понудила орални секс свима који гласају против Трампа. Да није само Мадона изгубила компас непристојно вређајући Трампа, показала је и глумица Ешли Џад. Она је оптужила новог председника САД да не поштује жене и да има влажне снове о својој кћерки Иванки. У маршу жена против Трампа учествовали су још и редитељ Мајкл Мур, певачица Кејти Пери, глумице Скарлет Јохансон и Шарлиз Терон.

Извор:Курир.рс