Занимљивости Издвајамо

Откривен мистериозни зид већи од Кинеског, протеже се између два пола: Да ли је Гоогле еартх управо решио највећу тајну човечанства?(ВИДЕО)

Археологији није до сада познато да постоји ово што открива Гоогле Еартх, многима делује очито да се овде ради о објекту који је изградила нека интелигенција

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На Yоутубе каналу објављен је видео који би могао да побије све познате научне теорије о постанку људске цивилизације. Наиме, на снимку се види мистериозни зид који је далеко већи од Кинеског зида и највећим делом се налази испод површине океана.

“Светски зид” се протеже десетинама хиљада километара између два пола, а на одређеним растојањима постоји нешто што личи на куле, или капије.

Археологији није до сада познато да постоји ово што открива Гоогле Еартх, а очито је да се ради о објекту који је изградила нека интелигенција.

У видеу се виде и координате, тако да мистерију можете истраживати и сами. Ово је први пут да неки медиј износи овај податак у јавност, а који говори у прилог теоријама да је земља равна плоча.

Погледајте видео и процените да ли све време верујемо у једну велику лаж.

Извор:Телеграф.рс/Национална географија