Издвајамо Свет

ТРАМП СПАСАО ПЛАНЕТУ ОД НУКЛЕАРНОГ РАТА: Предао Русима изузетно значајне податке, ево шта …

Експлодирала је вест да је Трамп поделио информацију са Русима од “савезника“ на Блиском истоку и да је савезник веома узнемирен. То је у вези са једном ИСИС завером која се тиче авиона и лаптоп рачунара.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

“Савезник“ који није именован је Израел, и ужасно су љути на Трампа. Израел је бесан јер су ухваћени са скинутим панталонама. Да пређемо на ствар. ИСИС је креиран од стране Израела и САД-а да ослабе Иран и сруше Асада, наводи портал вицтуруслибертас

Милијарде профита су у питању. Израел је развио технологију да даљински контролише авионе преко лаптопова. Припремана је операција под лажном заставом. Трамп је разговарао са руским званичницима, откривајући “заверу“ Мекмастера, и сада је све разоткривено.

Трамп је урадио оно што је обећао: “Не требају нам више ИСИС операције под лажном заставом…“

Израелци су по тим информацијама припремали операцију под лажном заставом.

Очигледно, они су планирали да искористе нову технологију за даљинско управљање развијену у Јединици 8200 да сруше руску авиокомпанију хаковањем, а затим окриве ИСИС. Са неколико стотина руских цивила срушених са неба, циљ је био да се створе проблеми код куће за Путина.

У марту ове године, Јединица 8200 је успешно завршила тестирање на програму у вези са израелским одбрамбеним снагама и Мосадом. Они сада могу хаковати авионе на небу.

Сада, овде постаје интересантно. Трамп је можда случајно упуцао Паралелну државу у стопало, наводи извор. Ова информација је требала да се сачува, а након операције под лажном заставом, САД би изјавила да су били свесни такве технологије.

Другим речима, Трамп је можда управо спасио свет…

 

Извор: Wебтрибуне.рс