Србија

ЗОРАНОВА ЉУБАВНИЦА ЗОКА ПОБЕГЛА ИЗ СРБИЈЕ! Зорица Митровић са сином отишла у БиХ да ИЗБЕГНЕ САСЛУШАЊЕ?!

Зорица је рекла бившем мужу да ће путовати у БиХ у петак и тражила му 20.000 динара. Он јој није дао паре, па их је Зока узела од Марјановића

Зорица Митровић Зока, љубавница Зорана Марјановића, отишла је у петак са сином Здравком (5) у Босну, највероватније како би избегла саслушања сведока у тужилаштву, која би требало да почну у понедељак!

Ову вест нам је потврдила и Рада Матић из Беча, с којом је Зоран размењивао љубавне поруке само месец дана након Јелениног убиства! Рада нам је открила да је Зока пре неколико дана обавестила свог бившег мужа да иде у Босну и тражила му оверену сагласност да њиховог сина изведе из земље.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Мој пријатељ је у контакту с бившим мужем Зорице Митровић. Он нам је открио да му је Зорица пре неколико дана рекла да иде у Босну код мајке и да му је тражила писану дозволу да поведе и малог Здравка. Богдан јој је дао ту сагласност јер није желео да се дете одваја од мајке. Зорица је рекла бившем мужу да ће путовати у петак по подне и тражила му 20.000 динара. Пошто ју је одбио, Зока је паре узела од Марјановића, с којима и живи од Јелениног убиства – испричала нам је Рада.

Она сматра да је веома чудно то што Зорица напушта Марјановиће и бежи са дететом у Босну само неколико дана пре почетка саслушања у тужилаштву.

– Свима који смо упућени у овај случај јасно је да Зорица сада бежи у Босну да не би сведочила. Да је заиста желела да посети мајку у Босни, могла је то да уради пре месец дана, или за месец дана, а не баш сада када почињу саслушања пред тужилаштвом. Зорица доста тога зна и свесна је да ће је суд сигурно звати на саслушање, а она по сваку цену жели да заштити Зорана. Да је ситуација озбиљна и да се она неће ускоро вратити показује и чињеница да води дете са собом, јер је у супротном могла да остави Здравка на пар дана код оца. Такође, према информацијама које имам од њеног бившег мужа, у Босну ће ускоро допутовати и Зокин отац из Немачке. Највероватније желе да се у кругу породице консултују шта и како да раде – истиче Матићева.

Упркос свему томе, Рада је ипак убеђена да Зорица није „дигла руке“ од Зорана и да ће се, када се ситуација слегне, сигурно поново вратити код Марјановића.

– Јасно је да се сада склонила од свега овога, али она Зорана патолошки воли и сигурно га неће заувек напустити и оставити на цедилу. Пре или касније, када сведочења прођу и цела прича се слегне у медијима, она ће се вратити у кућу Марјановића. У то не сумња нико од њених најближих – открила нам је Рада.

Извор: Informer.rs