Издвајамо Свет

ЈЕЗИВО ПРОРОЧАНСТВО: Иза Трампове одлуке да призна Јерусалим, крије се нешто ЗАСТРАШУЈУЋЕ!

Фото: Јутјуб

Амерички предсједник Доналд Трумп најавио је да Сједињене Државе препознају Јерусалим као израелску престоницу. „Одлучио сам да је дошло време за службено признање Јерусалима као пријестолнице Израела“, казао је Трамп и изазвао бурне реакције широм света.

Стручњаци кажу да је Трумп ову одлуку назвао милионима муслимана у рат у којем би могао бити извучен читав свет. Питање је да ли је Трумп са овом одлуком испуњавао следеће библијско пророчанство? Да ли Трумп успоставља Антихрист центар у Јерусалиму, центар светске религије?

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У сваком случају, сведоци смо историјских времена и знакова који нам говоре да ништа не може зауставити човечанство до краја времена!

Тада су га упитали: “Учитељу, када ће то бити и што ће бити знак да је дошло вријеме да се то догоди?” А он је рекао:

“Пазите да не будете заведени! Јер многи ће доћи у име моје и говорити: ‘Ја сам Крист’ и ‘Вријеме се приближило’.

Немојте ићи за њима! А кад чујете за ратове и немире, не плашите се! Јер то се мора најприје догодити, али неће одмах доћи крај.” Затим им је рекао: “Народ ће устати на народ и краљевство на краљевство. И бит ће јаких потреса и по разним мјестима бит ће пошасти и глади. Бит ће страхота и великих знакова с неба. А прије свега тога дигнут ће на вас руке, прогонит ће вас и предавати у синагоге и затворе и водити вас пред краљеве и управитеље због имена мојега.

То ће вам бити прилика да свједочите. Стога немојте унапријед смишљати што ћете рећи у своју обрану, јер ја ћу вам дати ријечи и мудрост којима се сви ваши противници заједно неће моћи супротставити нити ће их моћи оспорити. А предават ће вас чак и родитељи, браћа, рођаци и пријатељи. Неке ће од вас и убити. И сви ће вас мрзити због имена мојега. Али неће вам пасти ни влас с главе. Устрајношћу својом стећи ћете душе своје.

Кад видите да Јерузалем опколи војска и утабори се око њега, тада знајте да се приближило опустошење његово! Тада нека они који буду у Јудеји бјеже у горе! Они који буду у граду нека га напусте, а који буду у селима нека не улазе у град! Јер то су дани у које ће се правда извршити, да се испуни све што је написано.

Тешко трудницама и дојиљама у те дане! Јер ће страшна невоља снаћи ову земљу и гњев ће се излити на овај народ. Паст ће од оштрице мача и одвест ће их у заробљеништво међу све народе. И Јерузалем ће газити незнабошци док не заврше времена незнабожаца. И бит ће знакови на сунцу, мјесецу и звијездама, а народе на земљи обузет ће тјескоба и осјећај немоћи због хуке мора и валова, и људи ће тада губити свијест од страха и очекивања онога што ће задесити свијет, јер ће се силе небеске уздрмати. И тада ће видјети Сина човјечјега како долази у облаку са силом и великом славом. А кад се све то почне збивати, усправите се и подигните главе, јер се приближава избављење ваше.”

Затим им је испричао успоредбу: “Погледајте смокву и сва остала стабла! Кад видите да су већ пропупала, и сами знате да је близу љето. Тако и ви, кад видите да се све то догађа, знајте да је близу краљевство Божје! Заиста, кажем вам, овај нараштај неће проћи док се све то не догоди. Небо и земља проћи ће, али ријечи моје неће проћи.

 

 

Трумпов крајњи циљ с Јерусалимом: Подизање храма Антихристу!

Жидови још увијек чекају Месију. И не само то. Жидови му граде храм – храм антикриста или Соломонов храм.

Друга Солуњанима 2,4, која говори о Антихристу, нам говори: „Он који се противи и уздиже себе изнад свега што се зове Бог или светиња, тако те и у храм Божји као Бог сједне правећи се да је Бог.“

Пророк Езекиел је описао је храм који у то вријеме још увијек није постојао (Езекиел, поглавља 40–48). Прије него што дођу посљедња времена, храм мора бити присутан кад наступе ови догађаји.

У љето 2011. године у највећој тајности власти државе Израел одобриле су и омогућиле, уз незапамћено осигурање, на захтјев ултраортодоксног жидовства, свечано полагање камена темељца за будући Соломонов храм на платоу Хамија у Јерузалему. Због ризика од незадовољства муслиманског становништва Јерузалема чин полагања обављен је за свега пола сата, уз присуство малобројних изабраника.

Чим је вијест о догађају прострујала Светим Градом, у џамији Ал Акса и око ње окупиле су се муслиманске масе, које су почеле каменовање жидовских вјерника код оближњег Зида плача. Занимљиво је да је највећи број информација свјетских и домаћих агенција о збивањима у Јерузалему говорио само о нередима које су изазвали Палестинци, док је догађај који им је претходио углавном прешућиван. Но, тко ће засјести у новом, трећем храму? Онај тко ће се ослањати на своје божанско поријекло и тако смоћи снаге да игнорира одсуство првосвећеничког племства. Онај који ће саблазнити многе чудесима. Жидови га називају Месијом. Али, ако се то догоди, човјечанство ће имати посла, не с Месијом, већ с оним који ће се претварати, то јест са… – католичко и православно предање назива га антикристом.

Тко ће изградити храм? Највећи градитељи свијета!

Библијско послање Трумпа

За Доналда Трумпа многи мисле да је неовисан градитељ који ће ићи контра планова Новог свјетског поретка и контра Антикристове струје на земљи. Чак је и Ротхсцхилд недавно за Тхе Ецономист рекао да ће Трумп уништити Нови свјетски поредак.

Међутим, чини се како је Трумп остварење снова за Жидове који своме Месији – Антихристу желе изградити храм. Трумп је за Жидове врло важан јер су већ други дан након избора позвали Трумпа да доврши изградњу Соломоновог храма који ће бити храм антикристов пророкован од Криста самог али и пророка прије њега.

Наиме, одмах након што је Трумп изабран Санхедрин односно рабинско вијеће у Израелу, позвало је Путина и Трумпа да удруже своје градитељске снаге те да испуне своје послање на Земљи – изградњом трећег храма у Јерузалему.

Рабин Хиллел Wеисс, гласноговорник Санхедрина, изјавио је тада да се избор Трумпа који је обећао признати Јерусалим за главни град Израела поклопио с Путиновом изнесеном жељом да се трећи храм изгради.

Стога је обојици од стране Санхедрина написано писмо у којем се нуди обојици прилика да буду попут модерног Кира Великог, нежидовског владара који препознају важност Израела и храма у Јерузалему.

Признање Јерусалима као главног града Израела, први је корак према том крајњем циљу према којем иде Трумп по потицају не само жидова него и неких кршћана којима се окружио.

Наиме, да ће у овај храм засјести Исус Христ по свом (за хришћане другом доласку), а не Антихрист сматрају и неке протестантске цркве у Америци чији пастори савјетују Доналда Трумпа још од самог почетка изборне кампање, стога није за одбацити теза да је све што Трумп чини заправо његово духовно послање у вјери да ради за Христа. У сваком случају, Трумп остварује библијска пророчанства која су тисућама година била – скоро па заборављена.

 

 

Извор: 4dportal.com