Издвајамо Свет

АЛЕКС ЏОУНС ИЗНЕО ЈЕЗИВЕ ТВРДЊЕ: Трампа ће убити пре инаугурације! (ВИДЕО)

Алекс Џоунс (Фото: Ју тјуб)

Новоизабрани председник СAД Доналд Трамп могао би да буде убијен пре инаугурације 20. јануара, тврди познати амерички новинар Aлекс Џоунс.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он на свом сајту infowars.com наводи да глобалисти и амерички моћници попут Џорџа Сороша, Рокфелера и великих банака, који су водили политику СAД деценијама, неће дозволити да им Трамп помрси рачуне и „поново учини Aмерику великом“.

Кује се завера

Џоунс, који годинама подржава Трампа, каже да се милијардер замерио великим играчима.

– Кује се завера против Трампа. Бићу срећан ако он дочека инаугурацију и стварно се усели у Белу кућу – рекао је Џоунс.

Он је додао да је избор Трампа за председника СAД покварио планове владара света, који су својим новцем диктирали досадашњим америчким председницима шта да раде.

– Корпоративне елите и заговорници глобализације у Трампу виде свог највећег непријатеља због његових најава да ће прекинути са досадашњом политиком СAД. За њих главна опасност лежи у Трамповом слогану: „Aмерика на првом месту“. Он ће пореметити планове богатима и оснажити америчке компаније, вратити радна места из света код нас. Велике корпорације и америчка елита то виде као огроман финансијски проблем – објашњава Џоунс.

Такође, Трамп је планирао и да ограничити трговину Aмерике са азијским партнерима, посебно са Кином, што би могло да изазове шок на светском тржишту.

Aмерички моћници виде Трампа као огромну претњу по садашњи поредак. Он је претња њиховом капиталу и њиховом опстанку – закључује Џоунс.

Према његовим речима, Трамп је постао и мета моћних америчких трговаца оружјем.

– Рекао је да ће ограничити број ратова које СAД воде у иностранству и да ће прекинути овај нови хладни рат – наводи амерички новинар.

Због тога Џоунс Трампа пореди са убијеним председником СAД Џоном Кенедијем, који је био у Белој кући од 1961. до атентата у Даласу 1963.

– Кенеди је изабран за председника у време Хладног рата са СССР. Трудио се да побољша односе са Совјетским Савезом и због тога је убијен. Слично њему, Трамп долази на чело Aмерике у време новог хладног рата са Русијом. За разлику од свог претходника Барака Обаме, Трамп је најавио да ће учинити све да побољша односе са руским председником Владимиром Путином – појашњава Џоунс.

Свакодневне претње

У прилог његовој теорији иду и извештаји америчких медија о претњама смрћу које Трамп свакодневно добија.

– Друштвене мреже пуне су порука мржње. „Убијте Трампа“, најчешћа је порука последњих дана. Томе доприносе извештаји водећих медија, који позивају на линч јер је изгубила њихова миљеница Хилари Клинтон – прича Џоунс и додаје да ће Трамп стати на пут и медијима који шире лажну слику о њему и о Aмерици.

Како штампа у СAД наводи, тајне службе проверавају све претње Трампу преко друштвених мрежа.

– Не зна се која је од тих порука шала, а ко је можда озбиљан. Са највећом озбиљношћу проверавамо све наводе. Надгледамо све оне који имају криминалну прошлост, као и оне који имају историју психичких болести – рекао је један од шефова тајне службе за америчке медије.

Специјалне мере безбедности код „Трамп тауера“

Због страха од могућег атентата на Трампа, око седишта његове пословне империје и стана „Трамп тауера“ на Менхетну у Њујорку предузете су специјалне мере безбедности. Према наводима полиције, оне ће трајати до 20. јануара, кад ће Трамп преузети дужност лидера СAД.

Свуда око солитера постављене су велике барикаде и успостављена је зона забрањеног летења.
– Зона забрањеног лета око „Трамп тауера“ успостављена је 9. новембра тако да ниједна летелица не сме да приђе згради у радијусу од 3,21 километар све до јануара наредне године. Ова забрана не важи за војне, полицијске и летове тајне службе – саопштили су представници снага реда.

Испред самог улаза од 7. новембра паркирана је колона шлепера напуњених песком који представљају барикаду дуж Пете авеније, између 56. и 57. улице. Полиција такође учествује у обезбеђењу „Тауера“, а све особе које раде у Трамповој згради морају да се легитимишу на улазу.

 

Извор: infowars.com