Србија

ДИСЦИПЛИНОВАТИ СРБЕ МИЛОМ ИЛИ СИЛОМ: Раскринкан злочиначки план, НАТО ХОЋЕ РАТ!

Загребачки „Вечерњи лист“ тврди да је имао увид у тајни документ НАТО пакта у ком се планира агресија на Србију! Русија дестабилизира Балкан преко Срба, треба их привући у НАТО, пише у документу у ком се наводи и да нашу земљу треба дисциплиновати милом или силом

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Злочиначки НАТО пакт, који је бомбардовао Србију 1999. године, планира нову агресију на нашу државу, открива загребачки „Вечерњи лист“!
Овај угледни хрватски дневник тврди да је имао увид у тајни документ НАТО пакта у коме се потврђују припреме за „интервенцију у Србији“!?! Као кључни разлог за војни удар на Србију наводи се то што Русија преко наше земље дестабилизује Балкан!?!
НАТО планери у тајном документу који је провалио „Вечерњи лист“ пишу да се Срби „морају привући у НАТО пакт“ и дисциплиновати милом или силом!!!
Потпуна инвазија
У тајном документу НАТО пише да је Русија својим акцијама усмерена само према Србији и Србима у региону.

Руске поруке међу Србима имају највећи одјек. НАТО уочава пораст руских активности на западном Балкану, које укључују дестабилизирајуће понашање. Реч је о мешавини политичких порука, изградњи веза с члановима елита, инвестицијама у енергетски и медијски сектор… Подршка Срба према НАТО је изразито ниска, што је последица бомбардовања. Ипак, НАТО препознаје потребу да подстиче додатну, снажнију него икад пре, политичку сарадњу са Србијом. Срби се морају привући НАТО пакту милом, а ако затреба и силом, пише у тајној документацији Алијансе!
Тиме су само потврђена сазнања Информера о тајном плану НАТО пакта да окупира Србију због „руске агресије“, о чему смо писали још пре три месеца.

Како смо објавили, Војни одбор НАТО – на чијем челу је чешки генерал Петр Павел, који је својевремено чак отворено Србији и Републици Српској запретио ратом (погледајте оквир) – разрадио је стратегију одбране од „руске агресије“. У тој стратегији се разматра план за окупацију Србије, а НАТО аналитичари процењују да би за „неутралисање српске претње“ било потребно највише 72 сата!?!
– Таква процена темељи се на уверењу да Србија не би могла да пружи дуготрајан отпор инвазији која би кренула из свих земаља чланица НАТО у окружењу, из Хрватске, Мађарске, Румуније, Бугарске, али и са територија које су под контролом пакта, Македоније, Црне Горе и са Косова – пренели су тада наши извори.

Званично, нико јуче није хтео да коментарише наша сазнања. С друге стране, безбедносни стручњак Џевад Галијашевић каже да је писање „Вечерњег листа“ класична претња и да НАТО већ 25 година има планове за интервенцију на Балкану.

Не би им било први пут! НАТО је 1995. помогао Хрватима да спроведу злочиначку „Олују“, у Републици Српској су имали операцију „Намерна сила“, а 1999. су због Косова бомбардовали Србију. За НАТО пакт Срби су деструктивна сила коју треба обуздати. Иначе, страшна је лаж да Русија дестабилизује Балкан! То чине исламисти и хрватска усташоидна власт подржана од ЕУ и НАТО пакта – напомиње Галијашевић.
Озбиљан ризик
И Дарко Трифуновић с Факултета безбедности истиче да постоји озбиљан ризик од интервенције НАТО пакта.
– Они Србију доживљавају као „руску причу“, а пут ка Бриселу подразумева евроатлантске интеграције. НАТО има војнике на Косову и у БиХ, а све земље око Србије или су у пакту или иду ка томе. НАТО сигурно неће дозволити да се додатно приближимо Русији и спремни су то да спрече на сваки начин, па и војном интервенцијом. Србија мора сама да се заштити – закључује Трифуновић.

 

Извор: Informer-N. Anđelković – M. Dobromirović