Србија

СКАНДАЛОЗНО! Ево шта је Карлеуша поручила Војиславу Шешељу!!

Олошу, био си у затвору пола свог мизерног живота! Зато што си највеће српско зло, које је наш народ гурало у ратове и мржњу! Зато што си пљачкао и зато што су ти руке крваве до рамена

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Њихов медијски рат толико се захуктао да певачица отворено прети лидеру радикала!

Дан након што је војвода за малу од скандала рекао да „лоше пева, лоше изгледа и лош је човек“, а она му узвратила да је „пи*кетина која напада жене“ и да се „припази да се не оклизне на кору од банане“, поново смо позвали Шешеља.

– Карлеуша је овом изјавом потврдила све оно што сам рекао за њу! Је л‘ то нека дама? Наравно да није. Је л‘ се тако понаша једна мајка и супруга? Не понаша се сигурно! Је л‘ зна да пева? Не зна уопште. Она је обичан фукош и олош! Нема глас, нема мозга, нема ништа квалитетно. Двадесет година пева и ништа није научила – рекао нам је Воја у даху, признавши да ипак зна једну њену песму:

Аветињски рогови

– Ја знам само ону њену песму кад накачи аветињске рогове на себе и пева о несаници. „Инсомнија“, како се већ зове. Пошто не зна да пева, та песма ништа не представља. Онда се маскирала у неку нечисту силу, додуше, то и одговара њеном карактеру.

Шешељ тврди да се не плаши њених претњи.
– Те њене претње да пазим да се не оклизнем на кору од банане су смешне. Па ја се нисам плашио ни њеног оца Драгана Карлеуше кад је био на врхунцу моћи, већ сам раскринкао његове криминалне афере. Крао је археолошке налазе, па то препродавао по Европи – каже Воја.

Кад је Карлеуша чула да је Шешељ у њихов медијски рат уплео њеног оца, ударила је још жешће:

– Олошу, мој отац, да није поштени полицајац, био би у затвору, не би живео на сплаву и возио ауто стар 18 година! Не бих му ја давала новац да плати струју! Али зато си ти, олошу, био у затвору пола свог мизерног живота! Зато што си највеће српско зло, које је наш народ гурало у ратове и мржњу! Зато што си пљачкао и зато што су ти руке крваве до рамена! За тебе ја нисам дама, ја сам неко ко ће ти је*ати матер! Јер су очигледно у овој земљи сви пи*ке које ћуте и дозвољавају да се психопата као ти слободно шета Србијом!

Брутално

За крај, шокирала је следећом изјавом:
– И поновићу, због твог ликовања и радовања због убиства Зорана Ђинђића, надам се да ће и тебе неки Звеки звекнути! Али не снајпером, већ полако, да патиш као они којима си наудио! – закључила је Јелена, алудирајући на Звездана Јовановића, који је осуђен за убиство премијера

 

Извор: Курир/Иван Ерцеговчевић