Издвајамо Свет

ВЛАДАРИ ИЗ СЕНКЕ ДОНЕЛИ ОДЛУКУ: Забрана кеш новца, аутомобила, интернета и независних вести, ево како и зашто…

Недавно је Wасхингтон Пост именовао 200 сајтова независних медија као шпијуне руског председника Владимира Путина, умирући медиј естаблишмента очајнички покушава да успостави монопол над новинарством дискредитујући све конкурентске издаваче независних новина.

Тиме је Wасхингтон Пост изгубио и последњи траг новинарског кредибилитета. Сада у власништву Џефа Безоса са Амазон.цом, спремност Wасхингтон Поста да продаје свој кредибилитет у настојању да уништи независне медије открива свету нешто запањујуће: Они су очајни. Сатерани у ћошак, мејнстрим медији се сада боре за опстанак и надају се да могу елиминисати све алтернативне вести пре него што јавност схвати колико су лагали све ово време, пише “Натуралнеwс”

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тај опис такође важи и за глобалисте –  манипулаторе финансијама, технологијом и културом како би остварили своје себичне циљеве светске доминације и депопулације. Након Бреxит гласања, избора Доналда Трампа и завршетка Ренцијевог режима у Италији, глобалисти су великој паници да поврате контролу елиминацијом свих сектора слободе који су још преостали на нашој планети.

Све се догађа управо сада, из дана у дан, одиграва се на страницама Неw Yорк Тимес-а. Кључне области где су глобалисти објавили рат против човечности:

1) Рат за готовину (слобода трговине)

2) Рат за аутомобиле (слобода путовања)

3) Рат за интернет (слобода изражавања)

4) Рат за издвојену књижевност и вести (слобода информисања)

Ту је наравно, и рат за ваше здравље, али је та тема толико велика да јој је потребан цео један чланак.

Рат за готовину

Рат за готовину је у току, а колапс масивног дуга који сада пројектују глобалисти ће бити експлоатисан да одбаци (забрани) сву готовину и присили људе на електронске валуте. Зашто рат  за готовину? Зато што она нуди превише слободе и анонимности оним људима које држава жели да контролише.

Електронска валута промовисана од стране глобалиста ће имати следеће карактеристике:

1) Све трансакције ће бити праћене од стране владе. То ће бити крај анонимности… осим ако користите Битцоин или неку сличну крипто-валуту, које ће, наравно, бити криминализоване од стране државе.

2) Сав новац може бити замрзнут или конфискован од стране владе из било ког разлога, укључујући и потпуно измишљене оптужбе, као што је “радите за Русе.“ Ово влади даје апсолутну моћ да конфискује богатство, казни дисиденте, уклони комерцијалне послове из бизниса.

3) Порези за конфискацију могу бити аутоматски издвојени са свих ваших зарада, уштеђевине и трансакција, без вашег пристанка или знања. То значи да влада више не мора да се ослања на вас да “пријавите“ своју зараду Пореској. Они једноставно могу конфисковати проценат свих ваших зарада и трошкова у складу са било којим стопама и распоредима које они желе.

4) Уштеђевина и депозити могу бити изложени негативним каматним стопама. Негативне каматне стопе су кључна тактика коју ће усвојити глобалистички банкстери и корумпиране власти који непрестано траже нове, иновативне начине за крађу продуктивности од фискално неписмене масе.

Рат за аутомобиле

Јер аутомобил омогућава особи да путује скоро свуда где жели – без праћења владе или дозволе – аутомобили су на мети да буду замењени возилима “без возача“ и да се уведе масовни транзит.

И возила без возача и системи масовног транзита омогућавају владама и глобалистима да једноставно прате кретање појединаца у друштву.

Само ове недеље, произвођач аутомобила БМW је успео да даљински закључа лопова у аутомобилу који је крао, претварајући аутомобил у привремени затвор. Иако бисмо сви могли да навијамо за примену ове технологије за хватање лопова, далеко је већа реализација да корумпирана влада може сматрати да је било који грађанин који има супротно мишљење, криминалац.

Ако се не слажете са ставом владе о вакцинама, ГМО етикетирању или терорисању Индијанаца у Северној Дакоти како би изградили нафтовод, на пример, можете бити одређени као “домаћи терориста“ и закључани у свом возилу по налогу државе. Одатле аутомобил може лако бити усмерен да вас превезе до затворске ћелије, собе за испитивање или кампа за преваспитавање.

Масовни транзит такође омогућава владама да гоне грађане кроз “безбедносне пунктове“ где систем за препознавање лица скенира хиљаде лица у минути, поредећи их са базом владе о “траженим“ лицима. Свако може бити бити стављен на листу “тражених“ веома лако.

Такве “листе“ могу у потпуности бити направљене из ведра неба, и наведене као “ауторитативне“ од стране било које корумпиране корпорације или владе која тражи начин да ућутка, застраши или елиминише политичку опозицију. Технологија као што су возила без возача ће очигледно бити искоришћена да контролише човечанство, а не да га ослободи.

Рат на интернету

Провајдери други интернет чувари су објавили рат на интернету у покушају да контролишу и сузбију информације које не желе да видите.

Годинама, скоро све независне медијске организације – једина права “слободна штампа“ у западном свету – су забрањене у главним претраживачима. Сада интернет претраживачи и провајдери састављају црну листу сајтова независних медија као тактику да одбију приходе сајтовима који објављују информације које глобални владари не желе да ико види.

Циљ свега овога је, наравно, да се у потпуности елиминишу различита мишљења. Не ради се о “победи“ на било којој дебати, него о ућуткивању оних са којима се левица не слаже. Ово показује екстремну, борбену нетрпељивост радикалне левице: Немају толеранцију за ставове, мишљења или чак научне доказе који побијају њихова изокренута веровања.

Рат за издвојену књижевност и вести

Радикални левичари и глобалисти не само да желе да ућуткају опозиционе сајтове и монополизују вести, него такође желе и да елиминишу “увредљиве“ књиге и литературу из друштва.

Књига Марка Твена, Хаклбери Фин, је већ означена за елиминацију из људске историје због своје историјске аутентичне употребе расне терминологије. Из сличних разлога, књига Харпера Лија, Убити птицу ругалицу, је такође означена за уклањање из библиотека. Оправдање је, као и увек, да књига има “увредљив“ садржај.

Закључак: Глобалистички рат против човечности је прешао у пету брзину

Глобалисти не желе да контролишу милијарде људи. Они желе да их елиминишу. Тоталитарна контрола је само једна тактика ка том коначном циљу.

Милијарде људи још увек неће бити елиминисане јер аутономни роботи не могу још увек заменити људски рад. Али тај дан се брзо приближава, и чим стигне, “велика редукција“ ће почети.

Глобалисти осећају дубоку мржњу према човечанству. Због тога што презиру човечанство у целини, они такође презиру и појединачне његове чланове. То је разлог зашто они имају такав анимозитет према слободи, индивидуалној спремности и самопоуздању. То је заједничка нит иза свега чему се они супротстављају: избор по питању вакцине, кућно школовање, Други амандман, независни медији, па чак и научна истина.

Нисте заиста спремни за оно што долази све док не схватите да су глобалисти објавили рат против човечанства. Ви, као индивидуалац са слободом мишљења, сте непријатељ глобалистима. Они раде прековремено да вас или контролишу или униште. У њиховим дугорочним плановима нема места за индивидуалце који мисле критично и доводе у питање статус кво. Једини људи које су они вољни да толеришу су послушни радници… па и њих чак само још можда једну генерацију.

 

Извор: Wебтрибуне.рс