Србија

ХРВАТИ ПРЕТЕ ПАТРИОТСКОМ СРПСКОМ РАДИЈУ: Доћи ћемо у Земун, убијаћемо српску децу!

Поводом неколико немилих догађаја последњих дана, желимо да обавестимо јавност и наше слушаоце и гледаоце о учесталим претњама које редакција Радио Ведра добија од усташких и фашистичких група и појединаца .

 

 

Поводом  неколико немилих догађаја последњих дана, желимо да обавестимо јавност и наше слушаоце и гледаоце о учесталим претњама које редакција Радио Ведра добија од усташких и фашистичких група и појединаца .

Наиме, на интернет страницама радија и на приватне бројеве телефона чланова редакције и новинара, након неколико веома слушаних емисија у којима је тема била између осталог и злочини усташких зликоваца, поновно успостављање вредности геноцидне квази државе Павелића и других јасеновачких кољача и монструма почеле су да стижу претње и узнемирујуће поруке и позиви. Критике и осуде које смо изнели на рачун повампирене усташке државе и њеног руководства, поновно позивање на линч и убиства и протеривање Срба, као и јавно подржавање свих усташких и зликовачких акција и провокација, очигледно су засметале и алармирале све усташке структуре.

Јер у последње време сведоци смо опасне ревизије историје, покушаја аболирања крвника и убица невиних и деце, уништавања доказа као и покушаја кроз глобалну политику и дипломатију замене улога,где се покушава хрватска држава приказати као најмлађа дивна чланица те прелепе породице европских народа, а њена крвава геноцидна историја и више вековни геноцид и злочини над Србима да се сакрију и по могућству не спомињу никада. И поврх свега потпомогнути плаћеничким гласноговорницима и домаћом усташкокомунистичком багром, још нас Србе желе да представе као окупаторе и разлог свих невоља и проблема целог региона. И да своју болесну историју и злочине припишу нама а 75.000 хиљада убијене српске деце, 1.000.000. побијених и покланих у НДХ и 600.000 протераних у ратовима деведесетих да минимализују, сведу на срамотне бројке или чак обришу као да се то никада и није десило.

 

Поводом претњи и поновних порука да ће усташе доћи до Земуна, да ће српска деца поново бити убијана и да се спремимо за нове Градишке и србосеке желимо да поручимо свим мрзитељима и творцима тих порука, али и нашим људима Србима широм света, да ће Радио Ведро наставити са борбом за истину, са заштитом свих Срба као и одржавањем истине и помена на све мученике и невине страдалнике од стране болесне шизофрене усташке идеологије. И да ћемо наставити са раскринкавањем лажне историје и фабрикованих лажи које покушавају да се подметну и да упркос претњама и опасним порукама које добијамо од усташких структура нећемо дозволити да свеt, али ни ми Срби икада заборавимо праву природу и лице злочина и размере страдања српског народа од стране нејгеноцидније и најкрвавије творевине зване Независна држава Хрватска, све док сами они, зликовци и убице и наследници и модерни прокламатори исте се не одрекну, покају и на крају извине за злочине које су починили.

Претње упућене редакцији и новинарима Радио Ведра нису ни мало безазлене, надлежни органи су обавештени о свему а овим путем желимо о томе свему да обавестимо и слушаоце, гледаоце и новинарска удружења у Србији и свету, а нама лично све ово ће бити само подстрек и знак да чинимо праву ствар ако смо успели да нашом борбом за истину уплашимо и узнемиримо структуре зла и повампирене усташлије које су се надале да се Срби из лажног сна никада неће пробудити и да ће њихова лаж коначно постати истина.

Позивамо све да нас подрже у нашем раду, да деле садржаје наших емисија по друштвеним мрежама, да активно шире истину и чињенице о страдању и злочинима усташа и других зликоваца над српским народом, као и да буду свесни да нажалост Враг не спава и да коначно раскринкавање и откривање злочина и праве истине тек предстоји, као и борба са усташтвом које поново нескривено буја и поново има исте идеје, методе и нажалост мете.

Борба за истину и правду и право на постојање и живот Срба и српске државе, морају да буду изнад свих нас и позивамо вас све да се у тој борби удружимо.

 

Извор: radiovedro.rs