Издвајамо

Девојка позвала бескућника на кафу и пециво и спасила га од СИГУРНЕ СМРТИ, а онда ју је шокирала његова порука

Кејси Фишер му је купила кафу и пециво, замолила га да седне са њом за сто у једном ресторану, а он је искористио прилику и „отворио своју душу“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Кејси Фишер, студенткиња и млада мајка, успела је да својим племенитим чином спаси бескућника по имену Крис сигурне смрти. Он је планирао самоубиство када му је ова млада девојка посветила мало пажње. Веровали или не, то је било доволљно да он промени своју самоубилачку намеру.

Она му је купила кафу и пециво, замолила га да седне са њом за сто једног ресторана, а он је “отворио своју душу”.

Тада јој је испричао шта му се мотало по глави када ју је срео. Крис јој је открио да никада није упознао свог оца, а да му је мајка умрла од рака. Такође, осврнуо се и на то како је бити бескућник, какве је имао проблеме са дрогом и како је живети на улици.

– Говорио ми је пуно о томе како су људи зли према њему јер је бескућник, како га је дрога претворила у особу коју мрзи, како је због рака изгубио своју мајку и како никада није познавао свог оца те како би волео да буде неко на кога би његова мајка била поносна. Био је то један од најискренијих и најпоштенијих људи које сам упознала – описала је Кејси којој је Крис по одласку дао написану поруку.

Онда је села у свој аутомобил и прочитала садржај поруке који ју је шокирао: “Данас сам хтео да одузмем себи живот, али због тебе то нећу учинити. Хвала ти, ти прекрасна особо”.

Кејси је ову причу решила да подели на Фејсбуку, а затим је то урадило преко 120.000 људи.

 

Извор: Telegraf.rs