Србија

СНС КАО СЕКТА КУЦА ЉУДИМА НА ВРАТА и записују ко ће да (не)гласа за Вучића!

Овакве записе, по упуствима месног одбора СНС као да је у питању нека антиправославна секта, куцајући од врата до врата у више градова у унутрашњости Србије, записују углавном домаћице из комшилука, које на тај противзаконит начин лобирају за председничког кандидата Напредне странке иако предизборна кампања за председничке изборе у Србији још није почела.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– На моја врата јутрос су закуцале две комшинице, домаћице од преко 50 година, са питањем „ Да ли бисте гласали за Вучића?”. Нису ме питале за кога ћу да гласам већ да ли ћу да гласам за кандидата СНС-а, за Србин.инфо каже Р.И. (име познато редакцији) из једног малог места у унутрашности Србије и додаје:

– На моју примедбу, да то што раде није по закону, оне су ми одговориле да оно ниште не знају, да су питање са инструкцијама, о томе како и коме да закуцају на врата, добиле у месном одбору СНС, те да је њихово да питају и да запишу одговор, а да не улазе у расправу са испитаницима нити да врше на било који начин додатну кампању за Вучића приликом своје анкете. „Закуцај на врата, питај, запиши одговор и забележи пуно име и презиме особе која ти је дала одговор, упуства су, по речима мојих комшиница, које се оне добиле у СНС у вези овакве анкете”, видно узбуђен Р.И је рекао за наш портал.

Да је то кампања која се одвија по читавој Србији потврдила је и А.Ц. (име познато редакцији) која живи у другом делу Србије, у једном приградском мањем насељу.

– Мени је на врата, као да је Јехојевин сведок закуцала на врата наша комшиница, иначе мајка моје школске другарице, са списком у руци, питајући ме,  Да ли ћу да гласам за Вучића. На моје питање откад је она у СНС-у, комшиница је одговорила да је већ месецима, али да је то крила јер се по мало стидела. Наиме, открила ми је да СНС имао акцију, поклањања дрва за сиромашне грађане наше општине, но, да када је се пријавила за та дрво, услов је био да се учлани у СНС и помогне странци, у неким њеним активностима, када се зато укаже прилика. „Откако је добила дрва ово је било први пут да је учествовала у некој страначкој акцији СНС, наравно добровољно без икакве надокнаде. Још су јој обећали, ако у томе буде успешна да ће јој запослити кћерку која већ дуга безуспешно тражи неки стални посао”, за наш портал по мало и љутито каже читатељка А.Ц.

 

Извор: Srbin.info