Издвајамо Свет

ТУЖНА ИСПОВЕСТ СРПКИЊЕ КОЈА СЕ УДАЛА „ЗА ПАПИРЕ“ У ШВАЈЦАРСКУ: Продала сам душу и тело за…

Pixabay.com

Исповест Српкиње која је оставила све што је имала у нашој земљи и отишла у Швајцарску у потрази за бољим животом усијала је интернет ових дана. Наиме, њена прича би можда била обична да она своју удају због папира није доживела као неку врсту проституције.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Њену исповест београдским медијима преносимо у целости:

“Имам 30 година, а у новембру пуним 31. Удата сам за човека који је од мене старији 40 година. Све је то почело од бега од сиротиње. Упознала сам га кад сам чувала децу у Швајцарској….

Нисам ја ни ружна, ни глупа, ни… Имам завршен факултет. Завршила сам га магистратуром, док је то још било остало од школског система Србије.

Отприлике када је титула “Магистар” у нашој земљи престала да важи, ја сам скупила онолико пртљага колико је могло да стане у малу торбу, коју сам те недеље купила код Кинеза за 300 динара.

Жена која ме чекала ме чудно погледала када је схватила да је то све што имам. У тој торби је било све моје богатство.

Када се сада осврнем иза себе, видим да сам побегла од свега што волим, да сам се “спасила” од свега за чиме сада патим. Бројим дане када ћу у Србију. Када одем у родну кућу загрлим све што ми је годинама боло очи.

Помогао ми је око кредита моје мајке, око дугова за струју у очевој куци (наравно да сам дете разведених родитеља), око дедине сахране, брату за ово и оно…

Видите, ја сам због свега горе наведеног отисла у Швајцарску да са првог дрвета наберем лову за све то. То дрво сам нашла одмах… има 40 година више од мене. Јесте он супер, интелигенција, став, манири, висок, згодан, али стар.

Све кад се скупи, помогао ми је са око 5.000 евра. Све ово после је било моје иживљавање јер је могао да спречи мој слом и зато што ми се могло.

Ја сам продала себе за 5.000 евра!

Дотле је дошло у Србији. Нисам сам ја једина која је магистар, плус ја сам мнооого привлачна и тест казе да је мој ИQ веома висок.

Ја сам пала под притиском са 25, а притисак стања у Србији трпела сам са првим почецима когнитивних могућности до тада, ето. Много је тих девојака са једнаким и већим квалитетима доле. То доле је сада већ “код вас у Србији” јер сам се удала у међувремену, а мени се срце кида.

А каква је свадба била… а што ми је “Цавалли” ташна била…

Без обзира на целу ситуацију у том делу бивше Југославије, без обзира што су вам можда и родитељи разведени, девојке, молим издржите!!! Кајаћете се ако урадите као ја. Ја желим и да се вратим, па чак и године да вратим. Не продајте се за нешто што је некоме месечна плата.

Ја само игром среће нисам тамо нека јавна елитна спонзоруша, које чак и ја могу у овом контексту да поменем.

Издржите док дође онај прави. Не дајте себе лако. Не дозволите да страдате ни због ближњих.”

Фото:Pixabay.com
Извор:Телеграф.рс