Занимљивости Издвајамо

НЕВЕРОВАТАН СНИМАК! НИКО НЕ ЗНА О ЧЕМУ СЕ РАДИ: Изнад Кине се појавио ГРАД који ЛЕБДИ у ваздуху! (ВИДЕО)

Још један бизарни “плутајући град“ је снимљен на небу изнад збуњених посматрача у Кини, у видео снимку који од тада кружи интернетом. Оптичка илузија? Обмана? Или нешто сасвим другачије што не можемо да објаснимо?

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Још један видео се појавио на друштвеним мрежама показујући оно што се чини да је плутајући град како лебди облачним небом, док су збуњени посматрачи остали шокирани масивним структурама које су се појавиле на небу.

Видео – који је постављен на интернету, је од стране многих корисника представљен као још један пример плутајућих градова. Видео је снимљен изнад Јиеyанг, у провинцији Гуангдонг у Кини.

Нажалост, није се појавио ни један други снимак овог догађаја, што је многе навело да доведу у питање истинитост снимка. Да ли је ово само још једна превара?

Ево га видео.


Занимљиво, ово је трећи пут да су људи успели да сниме оно што се чини да је плутајући град изнад Кине. Почетком 2017. године, људи у Yуеyанг-у су остали шокирани након што се сличан феномен појавио на небу.

године, други сет слика и видео снимака се појавио на интернету показујући још један мистериозни “плтајући град“ уснимљен изнад облака у Далиан-у на североистоку кинеске провинције Лиаонинг.
године је још један “плутајући град“ снимљен изнад град Јиангxи, кад се језив скуп зграда појавио изнад неба.

Међутим, Јиангxи “инцидент,“ је објашњен од стране стручњака који су закључили да је овај феномен природна оптичка илузија под називом фатаморгана.

Такође 2015. године, плутајући град је створио забуну међу становницима Фосхана, јер су људи у чуду гледали огроман град кој се појавио ни од куда. Према извештајима медија, хиљаде људи је стајало мирно гледајући “сабласни град“ у другом приказу “летећег града“ у Кини. Пријављено је да мистериозни “град“ има огромне небодере и друге мање грађевине које су “јасно“ видљиве на слици, наводе корисници друштвених мрежа.

Видео из 2015. године.


Али нису видео снимци плутајући градова забележени само у Кини, слични догађаји су такође забележени широм света.

2011. године, стотине људ из малог пограничног града Дулали у Нигерији је тврдило да су видели велики “плутајући град на небу.“ “Огроман плутајући град“ се појавио ни од куда, цео град је био окружен танким облаком, летео је веома близу земље, кроз ове “облаке,“ а сведоци су тврдили да су видели прелепе велике грађевине, куле и звук машина које потичу из града. Према извештајима локалних медија, 10-годишњи Ибрахим није могао да верује шта види.

Када су новинари из нигеријских националних новина питали локално становништво шта они мисле да су видели, рекли су да је то било Божије дело, због њихових верских уверења. Имам из села, Малам Шеху Лиман, потврдио је виђење, иако је он то приписао “Алаху“ и “Џину.“ “Ми верујемо да можда Бог употребио те појаве да на отвори очи и да видимо како Џин живи у нашем свету,“ рекао је Лиман.

Извештаји о мистериозној структури која се појављује на небу су објављивани од давнина. Многи од нас су упознати са причама о чудним створењима која се појављују ни од куда, мистериозним створењима која излазе из огромних летелица, пламена, сфера итд… Ови митолошки “бродови“ су били познати у древној Индији као Вимана, митолошке летеће палате или кола описана у хинду текстовима и санскрит еповима.

 

Извор: Wебтрибуне.рс