Издвајамо Србија

ПОЛИЦИЈА У ШОКУ, ЏАБЕ ИМ МЕРЕЊЕ: ВОЗАЧИ смислили ГЕНИЈАЛАН НАЧИН како да избегну казне за прекорачење брзине!

Нашли начин да заобиђу казне

СКАНДАЛ НЕВИЂЕНИХ РАЗМЕРА НА РТС-у: Нећете веровати шта је Жика питао једног ЂАКОНА!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Возачи у Србији много више су се обрадовали најављеном повећању максималне брзине на аутопуту од 130 километара на сат, него, разуме се, мерењу средње брзине кретања.

На појединим наплатним рампама у Србији протеклог викенда почело је мерење просечне брзине кретања аутомобила на аутопуту. Овај систем се за сада тестира, па се зато на појединим наплатним рампама издају признанице са израчунатом просечном брзинама, а на некима без те ставке.

СРПСКИ ИСТОРИЧАР ЗАПАЊИО СВЕТ: Древна Троја је уствари Скадар, српска средњевековна престоница – ОВО СУ ЧИЊЕНИЦЕ

Без обзира на то што се систем још тестира, и што казне још за прекорачење нису почеле да „пљуште“ ова мера је код грађана изазвала револт, па су многи већ нашли начин како да возе 150 и 200 километара на сат, а да им средња брзина буде у ограничењима.

СРБИ ОДГОВОРИЛИ ХРВАТУ КОЈИ ЈЕ ОСТАВИО ИЗНЕНАЂУЈУЋУ ПОРУКУ НА АУТУ У СПЛИТУ: Ево шта су му поручили… (ФОТО)

– Не да не желим, ја не умем и не могу на аутопуту да возим 120 максимално. Уживам у брзој вожњи, и све што је испод 160 ми је преспоро. Зато ћу да возим и до 200 километара на сат, направим паузу и попијем кафицу на пумпи, па наставим, и на тај начин смањим средњу брзину. На то ће ми додатно утицати прилаз наплатној рампи, где се свакако спорије вози, а још боље ће бити ако има колоне – каже Милан С. из Сурдулице, који је због природе свог посла бар три пута недељно путује до Београда и назад.

ГЛОГОВАЦ ЖЕСТОКО ИСПРОЗИВАО ЦЕЦУ: Она је српска мајка, еј!

Директор Комитета за безбедност саобраћаја Дамир Окановић каже да је истина да се паузом може смањити средња брзина, али он подсећа возаче на пресратече и радарске системе који ће и даље бити на аутопуту.

– Нико од возача не треба да заборави да пресретачи и радари остају на аутопуту. Овај систем мерења средње брзине неће да замени пресретаче, већ ће само да их допуни – подсећа Окановић.

ХИТ НА ИНТЕРНЕТУ: Стојадинка (СНС) овце шиша! (ВИДЕО)

 

Извор: