Издвајамо Спорт

ПУКЛО КАО ГРОМ ИЗ ВЕДРА НЕБА: Човић и Богољуб Карић у Будви договарају спонзорство за Звезду?!

Небојша Човић (Фото: Јутјуб)

Председник црвено-белих и српски бизнисмен ћаскали у једном од кафића у Будви, што је одмах изазвало спекулације о евентуалном партнерству

Богољуб Карић (Фото: Јутјуб)

Преседник Црвене звезде Небојша Човић је тренутно на одмору у Црној Гори, а друштво му прави супруга Весна. Њих двоје су у уторак током дана усликани у једном од кафића у Будви у друштву Богољуба Карића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Читалац Телеграфа је нашој редакцији послао фотографију из Будве, на којој се види како Човић разговара са Карићем. Можда је ово било само пријатељско ћаскање, али нема сумње да ће фотографија одмах изазвати спекулације да је можда на помолу нека сарадња или спонзорство.

Звезда је претходне сезоне имала великих финансијских проблема, па многи играчи нису примили плате, те је клуб био приморан да прода готово све носиоце из претходне сезоне. Сада Човић покушава да створи нови јак тим, а за то су му потребна и финансијска средства и спонзори.

Са друге стране, Карић је један од највећих српских предузетника и спреман је да улаже у Србији и често управо то и пропагира. Остаје да се види да ли би можда био спреман и да се упусти и у улагање у српски спорт.

Фотографију можете видети ОВДЕ

 

Извор: Телеграф.рс