Издвајамо Свет

Британски милијардер до јуче пио вино и смејао се а онда му је ураган Ирма опустошила приватно острво (ФОТО/ВИДЕО)

Његов син Сем је објавиљивао снимке и слике са овог прелепог острва, како би показао да је ураган Ирма за собом оставио само пустош

Британски милијардер и један од најбогатијих људи света, Ричард Бренсон је на свом приватном острву Некер на британским Девичанским острвима, дочекао ураган Ирму. Са њим су били његови запослени, као и син Сем.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

 

#roadtown #tortola during the eye of the storm. Thinking of everyone! ??? #hurricaneirma #bvi

A post shared by Sam Branson (@bransonsam) on

Он је одбио да се евакуише након што је јављено да ураган Ирма наилази, а онда је друштвеним мрежама обавештавао људе о стању на острву.

 

Њего син Сем је објавиљивао снимке и слике са овог прелепог острва, како би показао да је ураган Ирма за собом оставио само пустош.

 

A few more images from a boatyard in #tortola #bvi #hurricaneirma

A post shared by Sam Branson (@bransonsam) on

– Драго ми је да могу рећи да смо сви на Некеру добро, иако је много кућа и зграда уништено. Забринути смо за своје пријатеље на суседним острвима и за све људе који се налазе у местима којима ураган прети. Схватите овај ураган озбиљно. Куће могу поновно да се изграде, али животи не могу – написао је син милијардера и додао да „природа овим ураганом упозорава на климатске промене“, преноси Телеграпх.цо.ук.

 

Објавио је и видео уз који је додао: „Ова снимак је веома трауматичан. Острво Тортола дан након Ирме. Већина зграда је потпуно уништена, многи су остали без својих домова. Заиста трагично.“

 

Док се Ирма приближавала острвима, Бренсон је најавио да ће се склонити у бетонски вински подрум који је срећом издржао ударе урагана.

Власник компаније „Виргин“ на Твитеру се и сам огласио након удара.

 

– Никад нисам видео ништа слично Ирми. Не могу довољно да нагласим – потражите склониште и останите безбедни – поручио је, преноси Телеграпх.цо.ук.

 

– Некер и цело подручје око њега је потпуно разорено – додао је на Инстаграму.

 

Извор: Телеграф.рс

БОНУС ВИДЕО