Србија

ПУСТИЛА ГА ДА ПРИЂЕ ЈЕР МУ ЈЕ ВЕРОВАЛА „Јеленино нетакнуто лице открива да је убица деловао САМ“

Фото: Јутјуб

Убица Јелене Крсмановић добро је осмислио убиство и пришао певачици онда када је била најрањивија и док је веровала да јој не жели зло.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Монструм је певачицу крвнички ударао оштрим предметом по потиљку тог 2. априла 2016. на насипу у Црвенки код Борче.

Нанео јој је девет удараца у главу док јој лице оружјем није чак ни пипнуо. Овакви детаљи бруталног убиства могу да указују на то да је Јелена била жртва особе у коју је имала поверења. Како кажу стручњаци са којима је „Блиц“ разговарао, Јелена је веровала убици и његове намере није препознала као убилачке.

СТРАХОВИТ ПРИТИСАК! Руси и Запад хоће да нам „СЛОМЕ КИЧМУ“ у Нишу: Шта нам у петак доноси Шојгу?

„Блиц“ је недавно имао ексклузивни увид у фотографије с обдукције на којима се виде смртоносне повреде убијене певачице Јелене Крсмановић. Ужасне, снажне повреде јасно указују на то да је Јелена убијена из страсти – убица ју је напао с леђа, ударајући је оштрим предметом (шрафцигером или чекићем), највише по средини и десној страни главе. Није се зауставио када је пала, већ ју је ударао и даље.

Лице несрећне жене било је нетакнуто, док је потиљак у потпуности био унакажен, с отвореним убодним ранама.

Како за „Блиц“ објашњава криминолог Златко Николић, то што је лице несрећне певачице било нетакнуто указује на то да је убица нападао сам, а не у чопору, јер би тада Јелена имала више повреда и то на различитим местима.

– Опис њених повреда указује на типично убиство из страсти. Количина повреда коју је задобила заправо се односи на количину мржње према њој која се изливала у ту једну тачку – у њен потиљак. Убица је знао већ после трећег ударца да је она мртва, али је наставио да је неконтролисано удара – наглашава Николић.

Милан Костић, форензички психолог, објашњава да је Јелена била најрањивија када јој је убица пришао са леђа, што може да укаже на то да је певачица познавала свог убицу чим му је дозволила да јој се толико приближи.

– Тај који задаје ударац са леђа не мора да буде видљив и препознатљив као неко због кога је она животно угрожена. Жртва најмање има могућности да препозна убиствену намеру у том положају у којем је она била најрањивија – са леђа. Код ње није било дозивања у помоћ, сами ударци су били такви да већ од првог ударца не би могла ништа да изусти – наводи Костић.

Према његовим речима, начин на који је Јелена убијена говори да је убица осмислио како ће да је убије. Да је напао спреда, она би могла да дозива у помоћ, али и да се брани. Овако, она је била потпуно немоћна да било шта уради.

ЈЕЛЕНИН ПАКАО ОД ЖИВОТА! Ево како су све МАРЈАНОВИЋИ МАЛТРЕТИРАЛИ НЕСРЕЋНУ ПЕВАЧИЦУ!

– У овом убиству нема одговарајуће одбране и постоји могућност да убица у том тренутку напада није препознат као нападач, али и да жртва његову намеру није препознала као убилачку. Тај ударац са леђа у овом случају има одређено значење које ми покушавамо да препознамо као једну чињеницу да је постојао неки мотив извршења, избор тог начина. Сам начин извршења њеног убиства је нешто што је посебно индикативно јер из тих радњи треба да се открије да ли је то чин освете због нечега што је убица смислио у својој глави, или је пак то нешто што се десило изненадно у некој свађи – закључује он.

 

Извор: Blic.rs