Србија

КЉУЧНО САСЛУШАЊЕ: Јанина васпитачица може да открије НАЈВЕЋУ МИСТЕРИЈУ убиства Јелене Марјановић

Фото: Јутјуб

Највећу мистерију у случају убијене певачице – када је Јелена Крсмановић заправо нестала, могла би да реши управо васпитачица ћерке убијене певачице, која ће бити саслушана 27. новембра у Вишем јавном тужилаштву.

Наиме, како је „Блиц“ писао, васпитачица Ленка је последња особа (а да није члан породице Марјановић) која је Јелену видела живу.

– Јелена је последњи пут виђена у петак, 1. априла 2016, у 17.30 сати.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Након што је узела дете из вртића и одвезла васпитачицу кући, кренула је ка свом дому. Могла је бити убијена исте вечери јер је после тога нико није ни видео ни чуо – рекла је за „Блиц“ Теодора Крсмановић, сестра од стрица убијене Јелене.

Управо због тога, Ленкино сведочење је од великог значаја. Такође, претпоставља се да Ленка зна много више и о самом односу унутар породице Марјановић, јер је поред тога што чува малу Јану, она и породична пријатељица. Како наводи извор „Блица“ упућен у дешавања породице убијене певачице, Ленка је после Јелениног убиства бринула о малој Јани и ван установе.

– Сумња се да је мала Јана Ленки, као особи у коју има највише поверења, много пута испричала шта се десило с њеном мамом и изнела детаље од 2. априла 2016. када је она, наводно, остала са Зораном на насипу док је њена мама Јелена отишла да трчи – наводи извор „Блица“ упознат са случајем убиства певачице.

Такође, Ленка је одмах по сазнању да је Јеленино тело пронађено у каналу код насипа у Црвенки дошла у породичну кућу Марјановића по малу Јану и одвела је код себе на чување.

Колико је од круцијалног значаја Ленкино сведочење говори и чињеница да је оно што је мала Јана причала својој васпитачици битно, с обзиром на то да је девојчица била на насипу, док је неко њену мајку крвнички убијао. Такође, како је Зоран Марјановић истицао, мала Јана заједно с њим је трчала насипом када је приметио да му је жена нестала.

Поред Ленке, изјаве о убиству певачице 27. новембра пред Вишим тужилаштвом даће и Јеленина фризерка, али и жена од кума Зорана и Јелене, који држи један познати музички студио у Београду, а који су, како сазнајемо, били сведоци свађа ово двоје супружника.

– Од њих две се очекује да испричају све шта знају о односу убијене Јелене и њеног супруга, али и детаље свађа којима су присуствовале. Такође, као Јеленине другарице упознате су и са Зорановим понашањем према Јелени – наводи саговорник „Блица“ упознат са истрагом убиства несрећне певачице.

Бруталних девет удараца

Јелена Крсмановић (33) убијена је 2. априла 2016. године са девет удараца оштрим предметом у главу у каналу код насипа у насељу Црвенка у Борчи. Дуга и опсежна истрага довела је до хапшења њеног супруга Зорана Марјановића, који се од 15. септембра налази у притвору као главни осумњичени за њено убиство.

Извор: Blic.rs