Србија

Шешељ: Ја сам темпирана бомба, разнећу Скупштину

Чанак је го*но које ће завршити у септичкој јами, поручио лидер СРС реагујући на саопштење ЛСВ у ком осуђују његове увреде на рачун Наташе Мићић

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Лидер СРС Војислав Шешељ нема намеру да се због жестоких увреда извини посланици ЛДП Наташи Мићић, за коју је на седници Скупштине рекао да је „столовача“. Због тих непримерених речи Шешеља председавајући није казнио, а за Курир каже да је то зато што нико не сме да му писне!

ШОКАНТНА ПОРУКА: Пре 10 година сте на КиМ отворили Пандорину кутију, сад би да је затворите у Каталонији ТО НЕЋЕ МОЋИ

– Па скочио бих одмах на председавајућег, не би се спасао. Ја сам, бре, темпирана бомба, могао бих да их дигнем у ваздух – рекао је најпре Шешељ за Курир. На нашу констатацију да је потпуно непримерено да се тако обраћа једној дами, Шешељ је наставио у свом стилу:

– Каква дама? Па цело Ужице је тако зове! Нема ту даме. Она је прво нас критиковала.

Због ових изјава јуче је реаговао саопштењем и Ненад Чанак и његов ЛСВ, који су поручили да је такво Шешељево понашање последица изостанка лустрације у Србији.
– Војислав Шешељ због свега што је учинио морао би бити лустриран. Политика коју он заговара мора бити осуђена, а не допуштана као легитимна. Толерисањем оваквих иступа Скупштина постаје сигурна кућа за политику увреда, мржње и нетолеранције – навео је ЛСВ у саопштењу.

Додали су да се већ 27 година боре против идеја које заговара Шешељ и навели да је његов „минули рад добро познат још од Вуковара, Сарајева, Хртковаца, Земуна и студентских демонстрација“.

Шешељ није остао дужан ни Ненаду Чанку.

– То није последица изостанка лустрације, већ је поледица тога што нису успели да ме стрељају 5. октобра. А били су то планирали, та досманлијска го*на! И Чанак је једно го*но које треба да заврши у септичкој јами! Даћу ја њима лустрацију – запретио је Шешељ.

 

Извор: Kurir.rs