Србија

БИВШИ МИЛОШЕВИЋЕВ САВЕТНИК ТВРДИ: Србија ће за две године вратити Косово и све друге ОТЕТЕ ТЕРИТОРИЈЕ!

Некадашњни саветник Слободана Милошевића Звонимир Трајковић тврди да ће Србија повратити Косово и „све друге отете територије“.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Повратиће их више силом, а мало и неком сарадњом. Кад некога жешће притисните он хоће да сарађује“, тврди Трајковић. Према његовим речима Србија ће јачати зато што јача тај блок земаља који је уз Србију у свету.

„Америка као велика империја неповратно тоне. То је незаустављив процес. Као што је незаустављих напредак Кине, Русије, Индије…

Србија ће бити у победничком табору и због тога ће вратити све своје територије“, рекао је Трајковић у интервјуу за Балкан Инфо. Одговарајући на питање да ли је то данас могуће Трајковић каже: „Ако данас кренете то можда није изводљиво, али ће за две године бити изводљиво потпуно.“

Он објашњава да 4 месеца пре избора Путина за још један мандат не очекује да ће се ишта драстично десити. „Он веома пази јер ипак улази у кампању. Али кад Путин у марту добије други мандат тих нових 6 година тек ћете видети шта ће бити. Тада ћемо први пут осетити шта значи притисак и са истока.

Они ће нас уважавати, разговараће са нама али ако будемо тврдоглави они ће рећи – Е господо ово мора. И то ћемо морати да урадимо. Јер као што нам прети Запад, тако ће нас и ови притиснути“, изричит је Трајковић.

 

Извор: Espreso.rs