Србија

ДОРЋОЛЦИ НАПРАВИЛИ САЧЕКУШУ ЗА НАПРЕДЊАКЕ У ЗГРАДИ: Други пут нећете сићи с крова (ВИДЕО)

Станари зграде у улици Мике Аласа на Дорћолу направили су вечерас сачекушу активистима СНС који су ушли у њихову зграду и попели се на кров са намером да одатле пале баклље, бацају петарде и скандирају опозиционом лидеру Драгану Ђиласу.

Станари зграде су их дочекали на излазу са крова, на којем се налази тераса.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Иначе, активисти СНС неколико ноћи заредом организују котрапротесте као одговор на акцију “Буком против диктатуре” којом грађани лупањем у шерпе, пиштаљкама и музиком са разгласа исказују незадовољство овим режимом.

Активисти СНС-а добијали су претходних дана позиве преко инстаграм профила Асоцијације младих да надјачају протест у 20.05, где им је наглашавано у којим крајевима Београда и Србије вечерас имају заказан “перформанс”. Напредњаци су улазили у зграде и пели се на кровове солитера, одакле су палили бакље и пуштали патриотске песме преко разгласа, а потом скандирали опозиционом лидеру Драгану Ђиласу.

Незадовољни грађани су данима путем друштвених мрежа делили своја искуства са таквом врстом узнемиравања, чак су позивали полицију и медије како би стали на пут активностима странке на власти.

Један такав случај забележен је синоћ на Дорћолу, што можете погледати у видеу:

Извор: Нова.рс