Издвајамо Свет

ОВУ УЖАСНУ НЕСРЕЋУ СУ ДУГО КРИЛИ: ЦЕРН науцници признали да су грешком још 2012. променили нашу стварност и будућност

Научници из Европске организације за научно истраживање (ЦЕРН), су признали да су укинули свет какав познајемо 2012. године, док су спроводили експерименте на “Хигс- бозонској” честици.

Током конференције у лабораторијској згради у Швајцарској, неколико кључних научника се извинило за оно што називају “ужасном несрећом коју су тек сад спознали”.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Откривање честице је био важан тријумф, међутим, недавни експерименти спроведени од стране “ЛХЦ” тима су потврдили, да не само да су пажљиво посматрали честицу са “Хигс- бозоном”, већ су и несвесно пребацили целу планету у алтернативну стварност, на тај начин прекидајући претходни модел.

“Нама је заиста жао због овог целог нереда, али смо случајно проузроковали крај света пре седам година”, почео је директор ЦЕРН-а Ролф-Дитер Хјуер“, да, зезнули смо, и знамо да је ово вероватно тешко разумети, али сада, нико од нас технички не постоји. Нисам сигуран да ли је ико од вас приметио чудна дешавања током протеклих неколико година, али ми смо се пребацили у паралелни универзум”, рекао је он, тад вец језиво тихом аудиторијуму, “Трамп, бесмислени ратови, све већи број виђених НЛО-а, непредвидиви шаблони климатских услова, све је то наша кривица и нама је врло жао седам и по милијарди људи који сада живе овде”.

Тим научника је са нервозом упозорио, да це бити и више “лудих дешавања” у будућности, ургирајући на популацију планете да остане опрезна у овој деликатној димензији.

“Сад, ми не говоримо да је инвазија чудних ванземаљских бића извесна, али ако би се могли припремити на такву ствар, то би било сјајно”, закљуцио је Хјуер и брзо напустио конференцију у пратњи оружане безбедности.

Да не буде грешке, напомињемо да је ово вест од 16. јануара 2018.

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Wебтрибуне.рс