Србија

ВУЧИЋ НА МИТИНГУ СНС У ЖЕЛЕЗНИКУ: Победићемо их убедљиво, јер они не знају ништа друго ОСИМ ДА МРЗЕ!

ВИше од 3.000 људи овацијама је дочекало председника Србије Александра Вучића, а неколико хиљада грађана остало је испред хале. Председник је истакао да ће СНС однети убедљиву победу на предстојећим београдским изборима

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

12.23 – Цела хала дочекала је председника Вучића овацијама и громогласним аплаузом

– Хвала вам свима што сте дошли данас овде. Мора да се ради од јутра до мрака ако желимо резултате, а ми их желимо и зато радимо тако. Успели смо да имамо боље плате и економију, а то нам је и био циљ. Желим још једном да се захвалим пензионерима и да им кажем да их бескрајно волим пошто су издржали и веровали у побољшање. Захваљујући вери коју су имали живећете боље из године у годину – рекао је Вучић.

– Имамо једну једину српску столицу и њу не напуштамо ни за шта на свету. Као што видите драги пријатељи Србија је данас поштована свуда у свету. Не морају да нас воле, али нас поштују. Србија када каже она то мисли и спроводи у дело. Не заборавите то што имамо више туриста јесте због лепог Београда и Србије, али и због поштовања које имамо – додао је он.

– Чињеница је да нам јавни дуг пада и задовољан сам том чињеницом. Незапосленост смо преполовили. Најзадовољнији сам што се независност и сувереност Србије чува и поштује. Ви сте ти који доносе одлуке којим путем ће Србија да иде. Не доносе се одлуке у страним амбасадама и неће се никад доносити – рекао је председник и додао:

– Избори 4. марта су важни. Говорили су да не смем изаћи на њих без парламентарних. Па када смо расписали само београдске изборе рекли су да се плашим, и да лажем. Е сада им кажем да их се не плашим. Долазећи у Железник гледао сам шта можемо да урадимо овде у будућности. Како сам дошао овде видео сам несређене канале, и зато Синиша да се не штеди него да се очисте ти канали.

Председник Србије истакао је да је најважније избрисати разлике између центра и приградских насеља.

– Најважнији задатак је да се у наредном периоду избришу разлике између центра и онога што називамо приградским насељем. Недалеко одавде биће и прва станица метроа у Макишком пољу. Много тога ће се променити. Када кажем да ћемо метро да изградимо то значи да ћемо метро да изградимо.

– Политички противници знају смао да мрзе Вучића. Могу да прете насиљем, батинама, али то ништа не могу урадити, могу само да шетају и портестују.

– Они би да опљачкају народ још једном пошто смо ми вратили касу у нормално стање. Београд сада има много мање дугова него када је владао тајкун два уз подршку тајкуна један и Александра Шапића. Њима је паркинг сервис губио паре, замислите то. Како је то могуће. Па није могуће, али је тада било могуће.

Александар Вучић је рекао да СНС хоће да настави да ради и гради, а не да шамара како су то некада чинили.

– Данас кажу да сам луд када поменем метро. Можда сам луд и блесав, али ће метро да буде изграђен. Мени је ово седми или осми састанак. Неки се сад тек буде. Вредене, радне и марљиве људе никако не могу да стигну.

– Највеће изненађење на Ђиласовој листи је Саша Јанковић, а ми на нашој листи имамо лекаре који се боре за здравље вас и ваше деце. Молим вас да подржите ову листу дивних људи који воле Београд, који воле Србију. Ти људи су показали необичну особину, а то је храброст. Победићемо убедљивије него што су мислили. Не заборавите да је нашим портивницима сметало што сам отишао на Косово и Метохију и разговарао са српским народом. Они би можда волели да ја не идем доле, али ћу да идем и увек помажем нашим људима. Тражим од свих мојих људи исто то. Све што је некадашња власт позатварала ми смо отворили.

12.16 – Живорад Жика Николић обратио се грађанима на митингу.

– Београд је за младе људе отворио могућности. Београд треба да ставимо на листу највећих ИТ центара – рекао је Жика. и додао да је прихватио да буде листи СНС зато што је препознао људе који имају циљ и иду ка испуњењу тог циља.

12.13 – Кандидат за одборника у Скупштини града Београда Ирена Вујовић истакла је да је да је снага тима битна за Београда.

– Београд је град великог потенцијала. Ове године на изборе излазимо са тимом и зато вас молим да у наредне четири године и ви будете део тима. Данас је снага Београда овде. Ми можемо све, зато што волимо београд – рекла је она.

12.04 – Професор доктор Зоран Радојичић, први на лсти СНС за београдске изборе обратио се присутнима.

– Велика ми је част да сам на листи, и посебно желим да се захвалим на поверењу нашем прдседнику Александру Вучићу. Београд је значајно лепши и бољи него пре четири године. Пуно ствари је урађено у Београду, а ми имамо тим и визију и желимо да Београд буде још лепши и бољи – рекао је Радојичић.

– Имамо читав низ пројеката које ћемо да рееализујемо. Наша жеља је да Београд буде европска и светска метропола. Међу пројектима које ћемо да реализујемо је Тиршова 2. Испунићемо светске и европске стандарде за лечење наше деце.

12.00 – Митинг је почео интонирањем химне Републике Србије

11.35 – На митингу присуствују и министар Зоран Ђорђевић, Иван Тасовац, министар Александар Вулин, Драгомир Петронијевић и градоначелник Београда Синиша Мали.

11.30 – Хала у Железнику је дупке пуна, више од 3.000 људи очекује обраћање прдседника Вучића, а неколико хиљада грађана остало је испред

Проф. др Зоран Радојичић је први на листи „Александар Вучић – Зато што волимо Београд!“, док се Ирена Вујовић налази на 9. месту.

Градска изборна комисија до сада је прогласила 13 листа за изборе у Београду који ће се одржати 4. марта.

 

Извор: Informer.rs