Издвајамо Регион

ХРВАТСКА ДРХТИ ОД ЦРНОГОРЦА, ЧИЈА ЈЕ ЖРТВА ФУДБАЛСКИ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦ: Масакрираћу те, силоваћу ти дете и мајку!

Душко Ћоровић звани Црногорац (55) пуних шест година је слао претеће поруке својим жртвама од којих је изнуђивао новац.

„Масакрираћу те. Силоваћу ти дете и мајку. Сваки пут када се не јавиш, добићеш шамарчину“, то су само неке од порука које је Црногорац слао својим жртвама.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Међу жртвама се налази и један фудбалски репрезентативац Хрватске који је недавно освојио сребро на Светском првенству у Русији!

Ћоровић је ухапшен прошле недеље у једном кафићу у Загребу. Једна од његових жртава је познати загребачки адвокат. Адвокат са којим се састао је био озвучен. Претходно је шест година био жртва зеленаша и током тог периода је на основу измишљеног дуга платио око 150.000 евра.

Међутим, ни само хапшење није протекло без насиља. Иако је у кафићу било неколико полицајаца у цивилу, Ћоровић је успео да адвоката сатера у тоалету и удари шаком у потиљак.

Право изненађење је, међутим, чекало инспекторе приликом претреса Ћоровићевог стана. У њему су пронашли уредно сложену архиву са досијеима свих жртава. Ту су се налазили уговори о преносу некретнина и пуномоћја на Ћоровићево име.

Међу досијеима је пронађен један који се односи на познатог хрватског фудбалског репрезентативца и члана његове уже породице!

Хрватска полиција за сада није објавила идентитет фудбалера.

 

Извор: Курир спорт/Јутарњи