Издвајамо Спорт

ВУЧИЋ О УСТАШКИМ ПЕСМАМА ФУДБАЛЕРА ХРВАТСКЕ: Ја не могу да навијам за њих, шта се чудите, опет ће певати „српски добровољци, бандо четници“!

Фото: Јутјуб

Они певају песму која почиње покличом „за дом спремни“ и „српски добровољци, бандо четници“… Ја нисам ни партизан ни четник, али не могу да навијам за њих. А сад се неко као чуди да су они то певали.

Певаће они то опет, немојте да сумњате, рекао је председник Александар Вучић коментаришући славље репрезентативаца Хрватске заједно са усташким певачем Марком Перковићем Томпсоном

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Упитан да прокоментарише славље хрватских фудбалера заједно за усташким певачем Марком Перковићем Томпсоном, уз песме које величају клање Срба, председник Вучић је рекао:

– Шта вас ту чуди? То су певали и после прве утакмице. Ја сам увек изражавао поштовање за њихову игру и нисам рекао ништа лоше, али како да навијам за њих?

Они певају песму која почиње покличом „за дом спремни“ и „српски добровољци, бандо четници“… Ја нисам ни партизан ни четник, али не могу да навијам за њих. А сад се неко као чуди да су они то певали. Певаће они то опет, немојте да сумњате – рекао је Вучић.