Издвајамо Србија

Пре него што је пао у кому Дарко дозивао само ЈЕДНО ИМЕ, а слупао се због Анине свадбе!?

Фото: Јутјуб

У тешкој саобраћајној незгоди, коју је Дарко Лазић доживео у уторак на путу Суботиште-Брестаћ у раним јутарњим сатима, када се при великој брзини испревртао аутомобилом, претходила је бурна ноћ, током које је певач конзумирао алкохол

Српски телеграф пише да Лазић „није могао да се носи са чињеницом да се његова бивша супруга удаје на пролеће за Данијела Недељковића, са којим је дуже од годину дана у срећној вези.

Севићка је, наводно, пре десетак дана рекла Лазићу да припрема свадбу на пролеће, што је певача поптуно сломило.

– Дарко је био свестан да је изгубио Ану, али се увек надао да ће можда с временом нешто да се деси, те да ће они поново бити срећна породица. Она му је и сваку наду убила пре десетак дана, када му је саопштила да ће се на пролеће удати за Данијела. Од тог тренутка он је буквално сваки дан био пијан. Све му је постало свеједно, није чак ни ћерку Лорену долазио да види него је време проводио у кафани. Окупљао је другове и свакодневно су седели и пили – говори извор.

Он додаје да Дарко „буквално није престајао да пије“.

– Друг га је један дан одвео у студио да сними песму коју је посветио Ани, а која говори о томе да је његова највећа љубав отишла другом човеку. Чашу са ракијом је држао чак и док је певао у студију, а емоције су га толико преплавиле да јој је у тренутку послао део песме – каже извор.

Према тврдњама очевидаца, Дарко је у полусвесном стању тражио од доктора да зове Ану, што је он наводно и учинио. Она је наводно и била поред Дарка до га доктори нису увели у вештачку кому.

 

Извор: srbijadanas.com/Српски Телеграф