Србија

АМБАСАДОРУ СКОТУ СТИГЛО ПИСМО: Жалимо због паљења амбасаде САД, али жалимо и због УБИЈАЊА СРБА КОЈЕ СТЕ ВИ ПОДРЖАЛИ!

Удружење породица киднапованих и убијених на KиМ упутило је данас отворено писмо амбасадору САД Kајлу Скоту, који изразио жаљење због ослобађајућих пресуда за паљење америчке амбасаде у Београду 2008. године, односно због тога што за то нико није одговарао.

– Породице косметских жртава жале због паљења амбасаде САД, жртве и милионске штете, а да нико није одговарао нити је кажњен – наводи се у саопштењу Удружења.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Породице косметских жртава такође жале због НАТО бомбардовања амбасаде НР Kине у Београду, где је убијено троје кинеских држављана, а више их је рањено, а да нико није одговарао, нити је кажњен – пише у саопштењу.

Удружење породица, у писму амбасадору Скоту, такође истиче да жали због НАТО бомбардовања тадашње СРЈ-Србије и свих жртава „Милосрдног анђела“, као и због свих жртава киднапованих и убијених од стране ОВK на KиМ, „коју сте ви“, кажу Скоту као диломатском представнику САД, иако је терористичка, подржали бомбардовањем и уласком KФОР-а на KиМ и заједничким снагама чинили да на KиМ уништите све што је српско, и животе, и огњишта, и гробове, и православље, а да због тога нико није одговарао, нити је кажњен“.

 

Извор: Tanjug