Србија

ПУТИНЕ, ДОЛАЗИ НАМ ЧЕШЋЕ! Запослени у Хитној помоћи нису могли да верују шта се јуче дешавало у Београду!

Фото: Јутјуб

Долазак Владимира Путина у Београд памтиће се и по далеко мањем броју позива, који је јуче и ноћас, примила Хитна помоћ. Kако незванично сазнајемо, запослени у овој служби радовали су се због посете руског председника, јер су се, како кажу, захваљујући њему грађани осећали много боље, а они су имали мање посла

Поједини запослени су на глас говорили „е, да нам је Путин сваки дан гост“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Током дана и ноћи у главном граду било је за око 50 интервенција мање него иначе. То се не односи само на туче, саобраћајне несреће, већ и на здравствене проблеме.

С обзиром на то да је полиција јуче, због посете Путина, максимално обезбеђивала град, могло је да се очекује да буде далеко мање насиља на јавним местима, и саобраћајних незгода.

Линија 194 мање је звонила и што се тиче особа са здравственим проблемима, како оних који имају сталних проблема, тако и оних којима је изненада позлило.

Јуче током дана и ноћи, Београђани су се осећали далеко боље него иначе, ако се узме у обзир податак да је Хитна помоћ примила само 74 позива, а обично их буде око 120.

Велики број грађана вече је провело испред Храма Светог Саве или телевизора, посматрајући сусрет два председника. Могуће да због тога болесни нису имали времена да размишљају о здрављу, насилници да неког повреде, а возачи су се кретали полако, због полиције која се налазила на улицама.

Од 74 позива колико је примила Хитна помоћ, 17 интервенција је било на јавном месту.

 

Извор: Telegraf.rs/Informer.rs