Издвајамо Регион

СИЛЕЏИЈА ТУКАО ПЕСНИЦОМ ДЕВОЈКУ ИСПРЕД КЛУБА: Онда се појавио најпознатији БОСАНСКИ ММА борац и очитао му лекцију! (ВИДЕО)

Испред једног познатог сарајевског клуба надзорне камере забележиле су инцидент када је мушкарац тукао девојку све док се није појавио власник клуба и познати ММА борац Денис Стојнић.

Наиме у недељу, у раним јутарњим сатима види се како споменути клуб напушта девојка и ужурбано се креће према главном путу. За њом је истрчао мушкарац који ју је одмах повукао за косу и почео да је удара иза паркираног аутомобила.

Да би спречио евидентно насиље из клуба је брзо изашао Денис Стојнић. Брзом реакцијом је одвојио мушкарца од девојке и са неколико удараца га савладао.

Недуго након тога из објекта је изашло и друго особље па су раздвојили Стојнића и споменутог мушкарца.

Стојнић је поручио да није могао немо да посматра насиље над девојком, а нарочито не у свом објекту.

“Када сам видео на камерама да огромни мушкарац чак и пропорцијама физички већи од мене, удара жену затвореном песницом у главу, ја сам одмах истрчао и тако реаговао да цуру заштитим од насилника. Савладао сам га и на крају смо девојку заједно са својим обезбеђењем испратили до таксија, а она није хтела да овај случај пријави полицији. Нажалост, у нашој земљи је све више заступљено насиље над женама, а моја дужност као човека, грађанина, па тек онда власника објекта је да да се сви у мојим локалима осећају сигурно, а посебно жене”, казао је Стојнић за Клиx.ба.

 

Извор: Курир.рс/Klix.ba

loading...
Loading...