Издвајамо Регион

СИЛЕЏИЈА ТУКАО ПЕСНИЦОМ ДЕВОЈКУ ИСПРЕД КЛУБА: Онда се појавио најпознатији БОСАНСКИ ММА борац и очитао му лекцију! (ВИДЕО)

Испред једног познатог сарајевског клуба надзорне камере забележиле су инцидент када је мушкарац тукао девојку све док се није појавио власник клуба и познати ММА борац Денис Стојнић.

Наиме у недељу, у раним јутарњим сатима види се како споменути клуб напушта девојка и ужурбано се креће према главном путу. За њом је истрчао мушкарац који ју је одмах повукао за косу и почео да је удара иза паркираног аутомобила.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Да би спречио евидентно насиље из клуба је брзо изашао Денис Стојнић. Брзом реакцијом је одвојио мушкарца од девојке и са неколико удараца га савладао.

Недуго након тога из објекта је изашло и друго особље па су раздвојили Стојнића и споменутог мушкарца.

Стојнић је поручио да није могао немо да посматра насиље над девојком, а нарочито не у свом објекту.

„Када сам видео на камерама да огромни мушкарац чак и пропорцијама физички већи од мене, удара жену затвореном песницом у главу, ја сам одмах истрчао и тако реаговао да цуру заштитим од насилника. Савладао сам га и на крају смо девојку заједно са својим обезбеђењем испратили до таксија, а она није хтела да овај случај пријави полицији. Нажалост, у нашој земљи је све више заступљено насиље над женама, а моја дужност као човека, грађанина, па тек онда власника објекта је да да се сви у мојим локалима осећају сигурно, а посебно жене“, казао је Стојнић за Клиx.ба.

 

Извор: Курир.рс/Klix.ba