Занимљивости Издвајамо

БИО ЈЕ МРТАВ ЧАК 20 МИНУТА, А ОНО ШТО ЈЕ ВИДЕО ЋЕ ВАС ЗАПАЊИТИ: „Ставио ми је руку на раме, а ОНДА…“

Након неколико дана се пробудио из коме!

Жак Клементс је 17-годишњи дечак из Тексаса, који од малена воли спорт и у одличној је форми. Али, он се изненада онесвестио док је трчао на часу физичког, а лекари кажу да његово срце није куцало, односно да је био мртав пуних 20 минута!

Једва су успели да оживе Зака, након неколико дана се пробудио из коме, али они и даље немају никакво научно објашњење како је његово срце поново закуцало и како мозак није оштећен током тог времена. Али, дечак тврди да зна како је преживео – спасао га је Исус Христ!

– Док нисам био жив, видео сам човека дуге косе и густе браде. Ставио ми је руку на раме и рекао да не бринем, да ће све бити у реду. Није ми требало много да схватим да је у питању Исус Христ – испричао је Зак.

Можда због сопствене религије или због тога што лекари немају објашњење за чудновато Заково преживљавање, али дечакова породица у потпуности верује у ову причу.

– Када се пробудио, испричао нам је какво искуство је доживео, али људи нису у стању тако нешто да схвате – каже Заков отац Били.

Ни његова супруга Тереза нема сумње да је лично Исус спасао њено дете.

 

Извор: Еспресо/srbijadanas.com

Loading...
loading...
Loading...