Занимљивости Издвајамо

БИО ЈЕ МРТАВ ЧАК 20 МИНУТА, А ОНО ШТО ЈЕ ВИДЕО ЋЕ ВАС ЗАПАЊИТИ: “Ставио ми је руку на раме, а ОНДА…”

Након неколико дана се пробудио из коме!

Жак Клементс је 17-годишњи дечак из Тексаса, који од малена воли спорт и у одличној је форми. Али, он се изненада онесвестио док је трчао на часу физичког, а лекари кажу да његово срце није куцало, односно да је био мртав пуних 20 минута!

Loading...

Једва су успели да оживе Зака, након неколико дана се пробудио из коме, али они и даље немају никакво научно објашњење како је његово срце поново закуцало и како мозак није оштећен током тог времена. Али, дечак тврди да зна како је преживео – спасао га је Исус Христ!

– Док нисам био жив, видео сам човека дуге косе и густе браде. Ставио ми је руку на раме и рекао да не бринем, да ће све бити у реду. Није ми требало много да схватим да је у питању Исус Христ – испричао је Зак.

Можда због сопствене религије или због тога што лекари немају објашњење за чудновато Заково преживљавање, али дечакова породица у потпуности верује у ову причу.

– Када се пробудио, испричао нам је какво искуство је доживео, али људи нису у стању тако нешто да схвате – каже Заков отац Били.

Ни његова супруга Тереза нема сумње да је лично Исус спасао њено дете.

 

Извор: Еспресо/srbijadanas.com

Loading...
loading...
loading...