Издвајамо Србија

ДИВНА ЈЕ МОГЛА БИТИ СПАШЕНА? Јеленина мајка ПРЕКИНУЛА лечење усред терапије, ево ШТА ЈЕ РАЗЛОГ

Нови детаљи.

Дивна Карлеуша, радијска водитељка и мајка Јелене Карлеуше, преминула је 3. марта после дуге борбе са тешком болешћу. Поп дива веома тешко подноси губитак мајке, за коју је све чинила како би оздравила и није штедела новац ни време да јој помогне.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Дивни је било веома тешко. Она је боловала од рака плућа, а силне терапије на које је Јелена водила продужиле су јој живот, али не и квалитет истог. Мучила се страшно, болест је лагано убијала, а последњих месеци јој је баш било тешко – прича извор близак породици Карлеуша и додаје да је Јелена мајку водила свуда.

– У све водеће клинике у свету је Јелена водила мајку. На крају се одлучила за познату приватну клинику у Турској, где је заједно са њом одлазила на зрачења, хемиотерапије, али и на редовне месечне контроле. Шта год да је чула да може да помогне, од лекова, препарата, витамина, ма шта год, Јелена је куповала, не питајући за цену – испричао је извор, добро упућен у цело Дивнино лечење.

Иако је дала 100 одсто себе и била уз мајку до последњег дана, Јелена не може да прихвати да ју је највећи животни ослонац заувек напустио.

– Стално се преиспитује да ли је могла још нешто за њу да учини и понавља да неће моћи да преживи њен прерани одлазак. Уз њу је у овом тренутку супруг Душко, али ће он морати да се врати у Кину због пословних и професионалних обавеза, па се Јелена плаши шта ће бити кад остане сама с децом у Београду. Због тога размишља да оде код Душка у Кину, али девојчице иду у школу, па и ту постоји проблем. Не зна још шта ће радити – завршава извор „Курира“.

Прекинула лечење код Басаре

Дивна Карлеуша се по сазнању да има рак плућа, те 2016. године, запутила код чувене докторке Наде Басаре у Немачкој. Тамо је и започела с терапијом, али је није изгурала до краја.

– Дивна је с Јеленом најпре отишла у Немачку и отпочела је лечење код Басаре, али су је онда саветовали неки други људи да покуша с алтернативним методама, чајевима и сировом храном, те је на пола Басарине терапије стала – прича извор „Ало!“ и додаје да је докторка Нада није условљавала да остане.

– После сам чуо да је Басара рекла да јој је жао што Дивна није остала на клиници до краја и примила пуну дозу имуно-терапије. Ко зна шта би било да је изгурала до краја – прича извор.

 

Извор: Курир/srbijadanas.com