Издвајамо Србија

ДЕТАЉИ СТРАВИЧНЕ НЕСРЕЋЕ КОД КУРШУМЛИЈЕ: Људи живи горели, умирали у најгорим мукама (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Фејсбук принтскрин

Међу повређенима су и прокупачки полицајци, који су ван дужности путовали аутобусом, који се после директног судара запалио и претворио у живу буктињу

У стравичном директном судару путничког аутобуса Нишекспреса и камиона тутинских таблица који се рано јутрос догодио на путу Куршумлија – Прокупље код села Барлово страдало је четворо људи – оба возача и два путника аутобуса. Има и повређених – и теже и лакше, који су смештени у прокупачку болницу.

Фото: Фејсбук принтскрин
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Међу повређенима су и прокупачки полицајци, који су ван дужности путовали аутобусом, који се после директног судара запалио и претворио у живу буктињу.

Управо из аутобуса у пламену сапутнике су спасавали полицајци путници аутобуса који су чудом остали неповређени у пожару који је захватио возило Нишекспреса. После судара запалио се и камион тутинских таблица, чији је возач З. К. (34) такође страдао.

Према првим информацијама, у помоћ су одмах притекли и прокупачки полицајци, такође ван дужности, који су били у путничком аутомобилу и који су се одмах зауставили да помогну и кренули да из пламена спасавају повређене путнике аутобуса.

Шест повређених путника смештени у прокупачку и нишку болницу

– Нажалост десила се несрећа и у нашу болницу је пристигло шест путника, од тога три тешко повређена и троје лакше. Од та три тешко поврђена путника, један је са тешким повредама главе, други са тешким повредама екстремитета, они су прослеђени одмах у Клинички центар Ниш и нажалост једна наша сестра је тешко повређена и сада је на операционом столу у нашој болници – рекла је Сњежана Арсић, директорка болнице у Прокупљу.

Stravična saobraćajna nesreća kod Barlova. Kuršumlija.

Posted by Top Novosti on Tuesday, April 30, 2019

 

Извор: Топ Новости/ТВ Пинк/Ало.рс/М.Ж.