loading...
Русија

ПУТИН УПОЗОРИО НА НАЈВЕЋУ ОПАСНОСТ! Зло се надвило над Русијом! Сви присутни у сали ЗАНЕМЕЛИ када је изговорио ОВЕ РЕЧИ!

Температура у Русији расте 2,5 пута брже него на целој планети, изјавио је руски лидер Владимир Путин на другом Глобалном самиту за производњу и индустријализацију у Јекатеринбургу. Према Путиновим речима, Русија највише осећа промену климе и трошење ресурса.

– Температура код нас у Русији расте 2,5 пута брже него на целој планети. Погледајте шта се дешава у Иркутској области. Тамо су страшне поплаве и велики пожари, на хиљаде и стотине хиљада хектара шума горе – нагласио је председник Русије.

Он је изјавио да се у свету наставља са деградацијом природе и климе и да ће бити суша, неродних година и катаклизми ако се ништа не предузме.

– Бурни технолошки развој не може да изглади, већ напротив, заоштриће читав комплекс еколошких изазова, укључујући промену климе и исцрпљивање ресурса – додао је Путин.

Како је навео руски лидер, уместо разговора о суштини климатских промена у свету се примећују “спекулације и мрачњаштво”.

 

Извор: Ало.рс/ rs.sputniknews.com