Србија

Ово нико није очекивао! ПУКЛА ТИКВА ИЗМЕЂУ ЈОВАНЕ И СРЂАНА: Чувени двојац прекинуо пријатељство, ПРЕДОЈЕВИЋ ШОКИРАО ИЗЈАВОМ О ВОДИТЕЉКИ!

Водитељ Срђан Предојевић прославио је свој јубиларни 50. рођендан. Он је сада открио да ли му је исти честитала колегиница и кума Јована Јоксимовић, са којом је годинама водио „Јутарњи програм“ а били су и венчани кумови.

– Јована ми није честитала рођендан. Око поноћи стандардно почеле су да стижу поруке драгих људи. Захвалио сам им и поносно поручио да сам сада већински власник свог живота. То је можда шала, али приметио сам да је с годинама све више онако како ти хоћеш, а не како други желе – рекао је Предојевић и открио како је прославио рођендан:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Славили смо један сат, таман колико је било потребно да се поједе роштиљ у ресторану. Дошли смо затим кући на по једно парче моје омиљене торте, коју су ми Мирјана и Софија припремиле, а поподне смо легли да се одморимо, што је у мојим годинама неопходно.. Шалу на страну али класичне прославе за пријатеље није било, на првом месту због ковид мера, којих се породично сви придржавамо, а ту је и одговорност према другима. Зашто некога обавезати да у доба короне буде окружен људима и стварати му осећај нелагодности. Изричито сам супрузи и деци забранио да ми праве журку изненађења, тако да је тај дан протекао као сваки други – рекао је Срђан Предојевић за „Story“.

Подсећања ради, њих двоје су се професионално, а сада схватамо и приватно, растали када су отишли са ТВ „Прва. Јована је отишкла да заједно са супругом Жељком ради на „К1“, Срђан месецима није имао посао а онда га је Жељко Митровић позвао у ружичасто јато.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс