Свет

„АКО ТЕ НЕ НАЗОВЕМ, ПОЈЕО МЕ ЈЕ МЕДВЕД“ Александар отишао у шуму, нашалио се са женом, а онда су се оствариле НАЈЦРЊЕ СЛУТЊЕ!

У шумама села Сулук никад нису забележени напади медведа на људе. Мештани су били згрожени јер су претходни сусрети људи и медведа увек пролазили у највећем миру.

Ово није био први пут да Корнејев у тој шуми бере печурке па је из шале својој жени телефоном рекао да, ако јој се не јави до десет ујутро, то ће значити да га је појео медвед.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Идем да берем печурке. Ако те не назовем опет до 10 сати, значи да ме је појео медвед – рекао је он.

Нажалост, његова се шала обистинила. Његово тело пронашао је грађевински радник на земљаном путу недалеко од села. Изјавио је како је крви било посвуда, пронађен је и џепни нож којим се Корнејев покушао бранити.

Локални ловци убили су медведа који је крив за његову смрт. Мишљења око тог чина подељена су. Неки мисле како животиња није крива ни за што јер је човек дошао на њено станиште, а неки мисле како је то добар потез јер су виђени медведи у близини сеоских кућа. Мештани су упозорени, речено им је да се не удаљавају пуно од села и да нипошто не иду у шуму.

 

Извор: Ало.рс