Србија

ДРАСТИЧНЕ ПРОМЕНЕ НА ЈУТЈУБУ: Од сад ће морати да се ПЛАЋА! Новина стигла и у Србију, корисници ван себе од беса!

Колико пута вам се десило да током слушања музике преко Јутјуба полудите када останете без интернета, а да не говоримо о спонзорисаним објавама у виду спотова који вам ремете омиљену плеј листу?

Е, па, сада коначно можете да одахнете пошто је најпопуларнија платформа за аудио и видео снимке увела опцију која почиње са радом и у Србији, а која вам омогућава да беспрекидно слушате и гледате омиљени садржај, чак и када сте без интернета.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Сви корисници Јутјуба из Србије приметили су да приликом одласка на популарну платформу у доњем левом углу имају опцију Премиум, а која им ако је активирају омогућава месец дана бесплатног коришћења ове опције.

Поред тога што нуди гледање садржаја без реклама, доноси и новину у виду тога да корисник може да користи Јутјуб и када је без ван интернет. Премиум је наследник сервиса Јутјуб ред

Како се наводи, они који буду желели да после месец дана наставе са коришћењем Премиум опције, мораће за ту услугу да плате 749 динара. За тај новац корисници ће моћи да гледају клипове на телефону у позадини док на телефону или таблету раде нешто друго, али и да преузимају садржај.

Ова новина је такође донела и дозу страха код корисника, пошто су многи помислили да најпопуларнија платформа за аудио и видео садржај неће висе бити бесплатна. Њихов страх је оправдан по истеку пробне верзије, али ће и даље моћи да бесплатно гледају и слушају садржај

Додуше, са великом дозом стрпљења пошто ће и даље морати да одбројавају секунде када им током слушања омиљене песме искочи рекламни спот. Они који буду желели то да избегну, нека се спреме да плате скоро 800 динара, што је ништа ако узмемо у обзир број реклама који уме да се појави између неколико клипова на Јутјубу.

 

Извор: Ало.рс