Србија

НАЈНОВИЈИ ДЕТАЉ ОТКРИВА ДА ЛИ ЈЕ ЗОРАН УБИО ЈЕЛЕНУ: Србија је на ово чекала ТРИ ГОДИНЕ!

Додао је како је испод Јелениних ноктију траг „мушког ДНК“, за сада непознатог мушкарца.

Браниоци Зорана Марјановића гостовали су у јутарњем програму Пинк телевизије. Стефан Јокић, рекао је како не постоји ништа што би указивално на било шта што би теретило Зорана, те како није могуће да је неко „преправљао“ место убиства

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Детаљ који, према тумачењу Марјановићевог бранитеља њега ослобађа сваке кривице и даје му могућност да се одбрани од повезаности са убиством јесте ДНК

Браниоци Зорана Марјановића гостовали су у јутарњем програму Пинк телевизије, где су говорили о неоснованим сумњама у то да је оптужени убио супругу Јелену Марјановић.

Они су уложили жалбу Апелационом суду у Београду због потврђивања треће по реду оптужнице којом се њихов брањеник терети за убиство супруге Јелене, 2. априла 2016. у Борчи.

Апелациони суд је прошле јесени укинуо другу оптужницу против Марјановића и наложио допуну истраге, а претходно му је у јуну укинуо притвор у којем је био 10 месеци.

Стефан Јокић, рекао је гостујући на Пинк телевизији како не постоји ништа што би указивално на било шта што би теретило Зорана, те како није могуће да је неко „преправљао“ место убиства. Према његовим сазнањима оно није контаминирано ни од кога.

Ова одлука, о дизању нове оптужнице донета је под притиском јавности. Ми ћемо уложити приговоре и на нека вештачења – рекао је Јокић.

Детаљ који, према тумачењу Марјановићевог бранитеља њега ослобађа сваке кривице и даје му могућност да се одбрани од повезаности са убиством јесте ДНК.

– ДНК Зорана Марјановића није показао никакву повезаност са убиством, што значи да нигде не постоје трагови његовог ДНК на Јелениној одећи, телу, нити било ко други – објаснио је бранитељ Зорана Марјановића.

Додао је како је испод Јелениних ноктију траг „мушког ДНК“. За сада непознатог мушкарца, те како исти тај ДНК не одговара никоме из породице Марјановић.

На питање о томе како је поновно подизање оптужнице образложено од стране суда, Јокић каже како се радило о цитирању онога ко је шта рекао, те како је у образложењу наведено само то да постоје оправдане сумње, те како ће суд да цени даље.

Главни претрес куће Марјановић биће отворен за јавност.

Извор: Ало