Србија

СЛОМИЛИ ГА У СЕКУНДИ: Убица из Јабуковца случајно пао на полиграфу! Полиција му поставила једно просто питање!

Како је речено из извора блиског истрази, сви су прошли полиграфско испитивање. Онда је полиција почела да испитује све који су у скорије време починили било какво кривично дело и они су сви прошли испитивање. Међутим, врло брзо на њиховој листи се нашао Давор јер је већ био познат полицији од раније. Позван је у полицијску станицу и на полиграфу је – пао.

– Давор је позван телефоном да дође у полицију. Дошао је потпуно опуштен, али је полиграф показао да он нешто крије. Како га је полиција „притисла“ да проговори и питала да ли је починио злочин, одмах је признао. Убица је рекао да је једва чекао да призна злочин јер није могао више да живи у страху. Давор је полицију одвео на место где је чувао свој арсенал оружја и објаснио им шта се догодило у дому Казимировића – рекао је извор близак истрази.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Давор није имао намеру да убије било кога. Када је ушао у дом Казимировића , како је рекао полицији, имао је за циљ да опљачка домаћина јер је знао да има позамашну своту новца. Међутим, у кући је затекао три жене које су спавале, када га је угледала Рајина сестричина, почела је да вришти и да дозива у помоћ. Према наводима нашег извора, Давор је запуцао из – страха.

Подсетимо, Давор је 7. августа ове године на салашу у Јабуковцу код Неготина хицима из ватреног оружја усмртио Р.К. (1947), Љ.О. (1943), Д.К. (1926) и Д.Ј. (1966), саопштио је МУП
Промакла му два „штека“

На имању Раје Казимировића (72), једног од четири жртве масакра у неготинском селу Јабуковац, полиција је на два места пронашла укупно 10.000 евра који су промакли Давору, сазнају „Новости“. Према незваничним информацијама, мотив злочина је користољубље и сумња се да је украдено око 100.000 евра. На салашу је и поред тога остала позамашна сума новца, што указује да су Казимировићи били типовани и да је нападач тачно знао где се налази главни „штек“.

 

Извор: Ало.рс/ Новости.рс