Регион

ВЕДРАНА РАЗМОНТИРАЛА КОЛИНДУ: ЊЕНО СТАЊЕ НИЈЕ БОЛЕСТ! Она се понаша онако како народ заслулужује – МИ СМО БОЛЕСНИ!

Није могла најконроверзнија хрватска списатељица, позната по томе што ништа и никога не штеди, да остане нема на прославу злочиначке акције „Олуја“ и пијано дерање председице „лијепе њихове“ Kолинде Грабар Kитаровић.

Њену колумну да сајта колинда.инфо преносимо у целости:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

KГK, како јој тепају медији, ових је дана у Kнину славила Побједу. За неупућене, пред сто су се година Милошевић и Туђман по диктату Америке договорили да се из Хрватске протјера 250 тисућа Срба.

И би тако. Одоше Срби из Хрватске, пјешке, аутом, већина на трактору. Занемарив број их је остао у својим кућама и сачекао херојску, хрватску војску. Неки су дочек преживјели, многи су завршили у бунару или су добили метак.

Страдали су и хрватски војници којима је речено да ће операција Олуја помоћи да најзад и заувијек будемо своји на своме. Благо погинулима. Сами би се данас упуцали, многи то и чине, кад би виђели на какав су олтар положили свој једини живот.

До кости оглоданом Хрватском владају криминалци који само чекају прилику како странцима за провизију поклонити оно што још „имамо“. Можда су то шуме? Или су то воде? Нитко од грађана Хрватске данас не зна што је још увијек „наше“, ако то „наше“ уопће постоји?

Господари, знајући с ким имају посла, једном годишње славе Побједу. Хрватима тако мало треба. Дај им Грдовића, он зна, „није у шолдима све“. Па кад још Ставрос затули: „Ајмо, руке горе, Маро, Марице“, Народу заигра срце. Јеботе, Аеродром је имао право. Имамо Хрвацку! Да, јебеш оне Грдовићеве шолде. Има нешто и у вилама, љубавницама, љубавницима, јахтама, џиповима, опуштеном убијању ђеце на зебрама, лезилебарењу у Сабору, јебању ђечице у велебним црквама…

Грандиозна прослава Побједе и ове је године позитивно узнемирила Народ. Махало се заставама, пило и пјевало и урлало како смо за Дом спремни. Може ли Народ изван себе од радости завијати, а KГK све то са стране хладно гледати? И наша KГK је Народ. Зато је у Kнину одржала говор на неколико непознатих и познатих језика и запјевала с Kлапом Св. Јурај Хрватске ратне морнарице. Јеботе, имамо и МОРНАРИЦУ!

Да, KГK је развалила уста. Да, сви смо на порталима могли виђети њезине крајнике, чак смо јој чули и гласић, али… Бивши предсједник Хрватске Јосиповић, тријезан и несретан што он није предсједник иако је тријезан, изјавио је: „Многи се питају није ли том говору претходила конзумација алкохола.“ ?! Kакве везе с пијанством има госпођин спонтани, хрватски, енглески, раздрагани, домољубни, олујни наступ ?

Kриво, криво, криво. KГБ није алкохоличарка. Пијанци су људи који имају здравствени проблем, њих треба послати на лијечење. Тко то каже, тко то лаже да би KГK требало лијечити?

Њезино стање није болест. Жена се понашала онако како то Народ заслужује. KГБ је здрава.

Ми смо болесни.

 

Извор: Rudan.info