Регион

Ево шта се догодило са пијаним полицајцем који је дивљао по граду! (ВИДЕО)

Фото: фејсбук

Након што је на интернету објављен снимак дивљања пијаног полицијског службеника Б.С. из Тутина, који је у понедељак 2. септембра својим аутомобилом насрнуо на суграђанку Мерсиху Е. која се у том тренутнку кретала пешачком стазом, ПУ у Новом Пазару је саопштила да је покренула дисциплински поступак против Б.С. и суспендовала га до његовог окончања.

Како је саопштено, он је управљао приватним возилом марке „сеат“ под дејством алкохола.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Полиција му је одредила задржавање до истрежњења и против њега поднела прекршајне пријаве за управљање возилом под дејством алкохола и управљање возилом којем је истекла регистрациона налепница по Закону о безбедности саобраћаја.

Подсетимо, Мерхида Е. је тог 2. септембра када је приметила да јој се аутомобил великом брзином приближава и пење на пешачку стазу, како би избегла веће последице, скочила у 2 метра нижи хаустор, где је задобила лакше повреде.

Међутим, то није било довољно Б. С. да се отрезни, него је, уместо да помогне повређеној девојци, покушавао да пребаци кривицу. Након доласка полиције он се опирао привођењу и саслушању поводом тог догађаја и одбио алко-тест.

На снимку објављеном на Фејсбуку, пијани Б. С. је приликом опирања хапшењу ударио свог колегу полицијског службеника и оборио га на земљу.

Према незваничним сазнањима Б. С. је управљао возилом које није регистровано дуже од 3 године. Такође Санџакливе сазнаје, да ово није први сукоб Б. С. са суграђанима, већ се у његовом досијеу налази још десетак или више сукоба.

Извор: Курир