Србија

ПОСЛЕ ГРУА НАС НАПУСТИО И ОН! Преминуо познати српски музичар! (ФОТО)

loading...

Фронтмен бенда “Безобразно зелено”, Бојан Васић преминуо је јуче. Са познатим музичарем се опростио Дејан Цукић у потресној објави на Фејсбуку.

– Какав је ужасан дан био јуче! Тек што сам се повратио од шока због трагедије драгог дугогодишњег познаника Груа, сазнао сам да нас је напустио још неко веома близак – написао је Дејан.

– Бојан Васић, познатији као Васа Зелени, био је вођа и идејни творац групе Безобразно Зелено. Почели су са “Бежим низ улицу”, имали су хит “Гибај се” и, наравно, незаборавне “Бомбардере”… Васа је био један од главних сарадника на првом албуму “Спори ритам”. Снимили смо његову “Дираш ме паклено”, а написао је још неколико текстова за ту плочу, укључујући и насловну “Спори ритам”, па је тако, на неки начин, постао кум бенда који траје већ 32 године… пронашао сам (једва!) на YоуТубе-у спот за песму “А шта да радим” где је Васа свирао бас уместо Бранка Исаковића, (тада на некој турнеји по Русији)… Почивај у миру Куме, пријатељу… Хвала ти за све – написао је Цукић.

Kakav je užasan dan bio juče! Tek što sam se povratio od šoka zbog tragedije dragog dugogodišnjeg poznanika Grua, saznao…

Posted by Dejan Cukic on Tuesday, September 10, 2019

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Ало.рс

 

Loading...
loading...
loading...