Спорт

ПОСЛЕ ПОБЕДЕ НАД АМЕРИМА! У тренутку док је Мицић давао изјаву Шаренцу, догодило се нешто несвакидашње! Гледаоци остали затечени!

Одмах након победе Србије на екипом САД, наши кошаркаши давали су изјаве, а тада се догодило нешто несвакидашње.

Наш коментатор Слободан Шаренац узимао је изјаве од играча, а први је коментарисао плејмејкер наше репрезентације Василије Мицић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Срећни смо због тога што смо победили. Изгубили смо тешку утакмицу против Аргентине, и ова победа је за све нас! Стварно смо дали све од себе, криво ми је што смо изгубили ту утакмицу. Као што је увек најбитније у животу, најбитније је да научиш из пораза, тако смо и ми научили и одиграли смо добро“, рекао је Мицић и додао:

„Они су ушли мало немотивисано у почетак утакмице. Вероватно су и они индиспонирани због пораза, јер су они очекивали да ће са нама да играју финале. Ми смо добро контролисали друго полувреме када смо очекивали њихов повратак, и на крају смо привели меч како треба!“

Одмах након тога Шаренац се захвалио Мицићу јер је и поред тешке породичне трагедије, смогао снаге и остао уз екипу.

У том тренутку, програм је прекинут услед лоших комуникационих веза са екипом која се налази у Кини.

Подсетимо, Мицићева мајка преминула је пре неколико дана после дуге и тешке болести, а српски кошаркаш је, упркос свему, доне најтежу одлуку и остао уз репрезентацију.

 

Извор: Ало.рс